M1 ADANA ‘DA DİABET FARKINDALIĞI ETKİNLİĞİ DÜZENLENDİ

M1 ADANA ‘DA DİABET FARKINDALIĞI ETKİNLİĞİ DÜZENLENDİ
Yayınlama: 21.11.2023
A+
A-

TOROS (Haber Merkezi) – M1 Adana AVM’nin Ziyapaşa Lions Kulübü ile gerçekleştirdiği “DİABET FARKINDALIĞI” etkinliği ile ziyaretçiler Kan Şekeri Ölçümü yaparak sağlık kontrolü yanında eğlenceli, keyifli, müzik dolu bir hafta sonu geçirdi.

M1 Adana Alışveriş Merkezi’nin Adana Ziyapaşa Lions Kulübü ile birlikte 18 Kasım Cumartesi günü düzenlediği “DİABET FARKINDALIĞI” etkinliği ziyaretçilerin büyük ilgisi ve katılımı ile gerçekleştirildi. Cumartesi günü saat 14:30’da başlayan etkinlik boyunca etkinlik alanına gelen tüm ziyaretçilere Adana Ortadoğu Hastanesi Kan Şekeri ölçüm ekibi Diyetisyen Nihal Özdemir eşliğinde Kan Şekeri ölçümleri yapıldı. Bunun yanında diabet ile ilgili bilgilendirici broşürler dağıtımı ve bilgi edinmek isteyen diabet hastalarına ayrıntılı bilgiler verildi. Etkinlik Adana Ziyapaşa Lions Kulübü dönem başkanı Erkan Özçete, Lions Kulüpleri Onur kurulu Başkanı Ln. Ömer Ruhi Eryurt, Onur kurulu Üyesi Ln. Cüneyt Erginkaya, Küresel Hizmet Koordinatörü Ln. Nurdan Çalışkan yanında Adana’daki Lions Kulüpleri üyelerinin büyük bir katılımı ile gerçekleşti.

M1 Adana Alışveriş Merkezi Müdürü Yalçın Öz: “M1 Adana’da yıllardan bu yana sivil toplam kuruluşları iş birliği ile gerçekleştirdiğimiz toplumsal farkındalık yaratma etkinliklerinden birini daha gerçekleştirdik. “Diyabet Farkındalığı” etkinliğimiz ile toplumun büyük bir kesimini ilgilendiren bu sağlık sorununa dikkat çekmek adına M1 Adana’da ziyaretçilerimiz ile bir kez daha buluştuk. Etkinliğimize katılan tüm Adanalılar ve misafirlerimiz yanında destek ve katkılarından dolayı Adana Ziyapaşa Lions Kulübü Başkanı Erkan Özçete başta olmak üzere tüm üyelerine teşekkür ediyoruz” dedi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.