LGS 2023 Türkiye Birincisi Asya Özkan

LGS 2023 Türkiye Birincisi Asya Özkan
Yayınlama: 24.06.2023
A+
A-

TOROS (Haber Merkezi) – Liselere Geçiş Sistemi (LGS) Sınavı’ndan 500 tam puan alarak Türkiye birincisi olan Özel Erkan Koleji 8. Sınıf öğrencisi olan Asya Özkan için tören düzenlendi.

Eğitim alanında yaptığı yatırımlarla şehrin en köklü eğitim kurumları arasında yer alan Özel Erkan Eğitim Kurumları, başarısını Erkan Kolejlerinde sürdürmeye devam ediyor. 4 Haziran’da gerçekleştirilen LGS kapsamında ‘Sınavla Öğrenci Alacak Ortaöğretim Kurumlarına İlişkin Merkezi Sınav’ sonuçları açıklandı. Özel Erkan Koleji’nden 8. Sınıf öğrencisi Asya Özkan, 500 tam puan alarak Türkiye birincisi oldu. Asya Özkan’ın bu büyük başarısı okulda gerçekleştirilen törenle kutlandı. Törene Asya Özkan, ailesi ve öğretmenleri ile okul idarecileri katılım sağladı.

Öğrencileri Asya Özkan’ın başarısından gurur ve onur duyduklarını dile getiren Özel Erkan Koleji Çukurova Kampüsü Genel Koordinatörü Kamil Güden, “Öğrencimiz Asya’mızın bu günlere gelmesinde öncelikle ailesi olmak üzere, her alanda desteklerini esirgemeyen öğretmenlerimize sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz” ifadelerine yer verdi.

Sınava disiplinli ve iyi konsantre olarak hazırlandığının altını çizen LGS Türkiye birincisi Asya Özkan ise ailesine ve kendisine her zaman destek olan öğretmenlerine teşekkür etti. Özkan, hedefinin Galatasaray Üniversitesi Genetik Mühendisliği veya Matematik Mühendisliği olduğunu kaydetti. Konuşmaların ardından Kampus Genel Koordinatörü Kamil Güden ve Sarıçam Kampüsü İlk ve Ortaokul Müdürü Emre Gürsoy, Asya Özkan’a çiçek ve plaket takdim etti.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.