Kuşçu: Adana’nın dokusunu ve sıkıntısını çok iyi bildiğim için aday oldum

Zafer Partisi Seyhan Belediye Başkan Adayı Hakan Kuşçu gazetemize ziyarette bulundu.

Kuşçu: Adana’nın dokusunu ve sıkıntısını çok iyi bildiğim için aday oldum
Yayınlama: 06.01.2024
Düzenleme: 06.01.2024 09:17
A+
A-

TOROS (Özel Haber) Melisa Karmış – Zafer Partisi Seyhan Belediye Başkan Adayı Hakan Kuşçu, gazetemize ziyarette bulunarak Seyhan için geliştirdiği projelerden bahsetti.

Emekli polis memuru olmasından ötürü, Adana’nın dokusunu ve insanlarını çok iyi bilmesi sebebiyle Seyhan Belediye Başkanı Adayı olduğunu açıklayan Kuşçu, başkan seçildiği takdirde Adana’nın sıkıntıları ile yakından ilgileneceğini kaydetti.

Gazetemize ziyarette bulunan Zafer Partisi Adana Seyhan Belediye Başkanı Adayı Hakan Kuşçu, yıllardır içinde yaşadığı ve görevi sebebiyle birçok sıkıntısı yakinen bildiği Seyhan için geliştirmeyi hedeflediği projelerinden bahsetti. Kuşçu, “Adana’nın başlı başına birçok problemi bulunmakta fakat şu an bizler için en önemli olanlarından biri Adana’daki işsizlik sorunu. TÜİK verilerine göre şu an Adana’da işsizlik oranı %15 civarında fakat biz burada ki işsizlik sorunun çok daha bu oranların çok daha üzerinde olduğunu düşünmekteyiz. İşsizlik ve istihdamın hat safhada olduğu Adana’da maalesef ki uyuşturucu kullanımı çok fazla yaygınlaşmış durumda. İstihdam olmayınca gençlerimiz uyuşturucuya düşüyor. Bunun pek tabi bir diğer sebebi uyuşturucu satımı ve içiminin de Adana’da çok yaygın olmasından kaynaklı. Ben görev gereği Adana’nın sıkıntılarını da dokusunu da insanların ı da çok iyi bilirim. Bu sebeple Seyhan Belediye Başkanı Adayı oldum. Başkan seçildiğim takdir de ise Adana’ya ve Adanalı vatandaşlara hizmet vermek için elimde geleni yapacağım.” dedi.

“VATANDAŞLARIN TALEPLEİNE GÖRE HİZMET GELİŞTİRECEĞİZ”

Seyhan Belediye Başkanı olduğu takdirde, vatandaşları can kulağı ile dinleyip, arz ve taleplere göre hizmet geliştireceklerini kaydeden Kuşçu, ayrıca şunları kaydetti. “Adana’da başlı başına imar, ulaşım, ekonomi ve istihdam gibi konularda sorunlar bulunmaktadır. Bizlerde vatandaşlara hizmet verirken, öncelikli olarak vatandaşların bizlerden arz ve taleplerini dikkate alarak hizmet vereceğiz. Zaten bizlerin işi talebe göre hizmet vermektir. Bizde bunun için çalışacağız. Bunların yanı sıra Akademik Odalar Birliğine müracaat edip Adana’nın sorunları ile alakalı çalıştaylar düzenlemeyi hedeflemekteyiz. Her sene kent konseyi çalışmalar yapıyor. Bizde onlarla birlikte çalışarak kent sorunlarını birlikte çözmeye çalışacağız. Bizimde tespitlerimiz ve onlarında önergeleri ile değerlendirip uygulamaya çalışacağız. Üniversitelerimiz de çok değerli akademisyenlerimiz var. Hizmet aşamasında akademisyenlerimizle de çalıştaylar yaparak, Adana halkı ve gençleri için en iyi hizmetleri tespit ederek çalışmalarımızı gerçekleştirmeyi planlamaktayız. Dezenfermosyana uyan gençliğin önüne geçmek ve Adana ekonomisini için elimizden kalkındırmak için elimizden geleni yapacağız.”

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.