“Kurban Bayramı güzel günlerin başlangıcı olsun”

“Kurban Bayramı güzel günlerin başlangıcı olsun”
Yayınlama: 09.07.2022
A+
A-

 

(HABER MERKEZİ)-TOROS-Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana İl Başkanı Mehmet Çelebi, Kurban Bayramı nedeniyle yazılı bir basın açıklaması düzenledi.

İl Başkanı Çelebi, vatandaşın huzur içinde yaşadığı, ekonomik ve sosyal kaygılardan uzaklaşıp; geleceğe umutla baktığı bir Türkiye özlemi duyduklarını belirtip, “Kurban Bayramlarımız paylaşımın, birlikte olma ve dayanışma kültürümüzün güçlendiği günlerdir. Bu günlerin verdiği huzuru, yaşattığı duyguları, özlemini duyduğumuz Türkiye’nin her gününde yaşamak istiyoruz. Bu bayramın güzel günlerin başlangıcı olmasını diliyorum” dedi.

Bayram Paylaşmaktır

CHP İl Başkanı Çelebi, Kurban Bayramı’nı kutladığı mesajında, birlik, beraberlik, dayanışma vurgusu yapıp açıklamasını şu şekilde sürdürdü: “Bayramlar; kardeşliğimizi, birlik ve beraberliğimizi güçlendirdiğimiz; paylaşma ve dayanışma duygularımızı pekiştirdiğimiz değerli günlerdir. İnsanların bir araya geldiği, kırgınlıkların unutulduğu, paylaşımların arttığı ve yüzlerin güldüğü özel anlardır. Maalesef son yıllarda başta ekonomik nedenler olmak üzere ülkemizin kötü yönetiminden kaynaklı oluşan sorunlar yüzünden vatandaşlarımız mutlu ve huzurlu bayramlara hasret kaldı. Ülkemizin içinden geçtiği bu zor zamanları yine birlik, beraberlik ve dayanışma duyguları ile aşacağız. Umudu ve sevgiyi büyüteceğiz. Ülkemizde adaleti, barışı, huzuru egemen kılacağız. Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılını demokrasi ile taçlandıracağız. Tüm vatandaşlarımızın yaşam koşullarının iyileştiği, fikirlerin özgürce ifade edilebildiği, hukukun üstünlüğünün egemen, yargının bağımsız, medyanın tarafsız olduğu; eşit, adil ve özgür bir ülkeyi hep birlikte inşa edeceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle tüm halkımızın Kurban Bayramı’nı kutluyorum.”

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.