KPSS Önlisans Sınav Giriş Yerleri Erişime Açıldı

Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS) ön lisans sınav giriş yerleri Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından erişime açıldı.

KPSS Önlisans Sınav Giriş Yerleri Erişime Açıldı
Yayınlama: 22.08.2024
A+
A-

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanlığınca düzenlenecek olan Ön lisans 2024-Kamu Personel Seçme Sınavı için 2 yıllık ön lisans mezunu adaylar, 1 Eylül’de düzenlenecek KPSS oturumuna katılacak.

Sınav Yerleri Erişime Açıldı

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından düzenlenen merkezi sınavlarda, oturum tarihinden en az 10 gün önce sınav giriş belgeleri erişime açılıyor. Adayların sabırsızlıkla beklediği Ön lisans 2024-Kamu Personel Seçme Sınavının giriş belgeleri bugün erişime açıldı. ÖSYM tarafından “KPSS sınav giriş belgesi açıklandı” duyurusu geldikten sonra adaylar T.C. kimlik numarası ve aday şifreleriyle birlikte osym.gov.tr adresinden sınav giriş belgelerini görüntüleyebilecek. ÖSYM tarafından yayımlanan bildirgeye göre: “1 Eylül 2024 tarihinde uygulanacak olan 2024 Kamu Personel Seçme Sınavı Ön Lisans Sınavı’na (2024-KPSS Ön Lisans) katılacak adayların, sınava girecekleri bina/salonlara atanma işlemleri tamamlanmıştır. Adaylar, sınava girecekleri yer bilgisini gösteren Sınava Giriş Belgesi’ni, 22 Ağustos 2024 tarihinde saat 15.15’ten itibaren ÖSYM’nin https://ais.osym.gov.tr adresinden T.C. kimlik numarası ve aday şifresiyle edinebilecektir.1 Eylül 2024 tarihinde uygulanacak olan 2024-KPSS Ön Lisans Sınavı için adaylar, saat 10.00’dan sonra sınav binalarına alınmayacaktır. Adaylara ve kamuoyuna saygıyla duyurulur” denildi.

Kaynak: Özel Haber - Çağlacan Kurt

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.