Kozan Belediyesi çocukların park isteğini gerçekleştirdi

Kozan Belediyesi çocukların park isteğini gerçekleştirdi
Yayınlama: 09.01.2024
A+
A-

(İHA) – Adana’nın Kozan ilçesinde mahalle çalışmalarını yerinde inceleyen Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan çocukların park isteklerine kayıtsız kalmadı.

Kozan Belediyesi, şehir merkezinde ayrı, kırsal mahallelerde ayrı park alanları oluşturulmaya devam ederken Işıklı Mahallesinde belediye başkanından park isteyen çocuklara verilen söz tutuldu. Mahallede park kurulumu tamamlandı.

Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan’ın kırsal mahalle ziyaretlerinde çocukların ve mahalle muhtarların talepleri üzerine mahallede park yapımı, mesire alanı ve park yenileme çalışması Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından yapılırken, bazı mahallelerde de ise semt pazarı sahası yapıldı. Yapımı yeni tamamlanan Işıklı Aydınlar Mahallesindeki parktan memnuniyetlerini ifade eden Mahalle Muhtarı Vahdettin Sarı, Kazım Özgan ve belediye ekiplerine teşekkür etti.

Yeşil bir Kozan için mesai harcadıklarını belirten Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan; “Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın eğlenip güzel vakit geçirebilecekleri alanlar için şehrimizin her bir noktasında çocuk parklarının çoğaltılması adına çalışmalarımıza devam ediyoruz. Köy ziyaretlerimizde çocuklarımızın taleplerine ilgisiz kalamazdık. Çocuklarımız ve vatandaşlarımız park oyun alanı istekleri oldu bizde gereğini yaptık, yapmaya da devam edeceğiz. Işıklı Mahallesi’nde yapılan parkımız çocuklarımıza hayırlı olsun” diye konuştu.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.