‘Kolej takımı olma yolunda ilerliyoruz’

‘Kolej takımı olma yolunda ilerliyoruz’
Yayınlama: 25.06.2022
A+
A-

 

(HABER MERKEZİ)-TOROS-Adana amatör spor kulüplerinden Sarıçam Kılıçlı 1965 Spor’un Koordinatörü Erdem Akçakoyun, Toros TV’de önemli açıklamalarda bulundu. Gazeteci Hamza Güngör’un hazırlayıp sunduğu ‘Spor Sayfası’ programına katılan Erdem Akçakoyun, kolej takımı olma yolunda ilerlediklerini söyledi.
Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ’ın ilçesinde bulunan amatör spor kulüplerine müthiş bir destek verdiğini belirten Akçakoyun, “Başkanımız bizleri çok mutlu ediyor. Amatör sporumuza sağladığı destek ve katkıları için Bilal başkanımıza teşekkür ediyoruz. Her zaman başkanımızın yanındayız” diye konuştu.
TAKIMIMIZA OTOBÜS KAZANDIRDIK
Yönetim olarak takımlarına otobüs kazandırdıklarını bildiren Sarıçam Kılıçlı 1965 Spor Koordinatörü Erdem Akçakoyun, “En büyük bir hayalimizdi. Sarıçam Belediyesi otobüs sorunumuzu çözüyordu. Bizlerde yönetim olarak, takımımıza otobüs kazandırmayı çok istedik. Çok mutluyuz. Otobüsümüz kulübümüze hayırlı-uğurlu olsun” dedi.
ÖNCELİKLE SATRANÇ BRANŞI
Futbolun dışında diğer branşlara da önem vermeyi hedeflediklerini bildiren Sarıçam Kılıçlı 1965 Spor Koordinatörü Erdem Akçakoyun, “Öncelikle satranç branşında olmayı çok istiyoruz. Bunun için girişimlerimiz var. Sporcular, kulübümüzü temsil edecekler. Başarılı olacaklarına canı gönülden inanıyoruz. İmkanlarımız dahilinde diğer branşlara da önem vereceğiz” diye konuştu.
RAMAZAN AYINDA ETKİNLİKLERİMİZ OLDU
Ramazan ayında önemli etkinliklerinin olduğunu hatırlatan Koordinatör Akçakoyun, “İhtiyaç sahibi insanların yüzünü güldürdük. Her gün çorba ikram ettik. Değişik faaliyetlerimiz oldu. Kurban bayramında da etkinliklerimiz olacak. Kurban keserek ihtiyaç sahibi insanlara dağıtacağız. Yönetim olarak bu gibi faaliyetlere önem vereceğiz” dedi.
TEŞEKKÜRLER BAĞCI İLE EREN
Destek ve katkıları için Yöneticileri Muhammed Bağcı ve Ahmet Eren’e teşekkür eden Erdem Akçakoyun, diğer yöneticilerinin de aynı özveriyi gösterdiklerini kaydetti. Yöneticilerinin yanı sıra, ismini gizli tutan sponsorlarının olduğunu dile getiren Akçakoyun, “Bölgemizdeki gençlere sahip çıkmaya devam edeceğiz. Her şey gençlerimiz için” diye konuştu.
ANTRENÖR TAKVİYEMİZ OLACAK
Takımlarına antrenör takviyesi yaptıklarını belirten Akçakoyun, “Yıldırım ile Sezgin hocamızın takımımızda başarılı olacaklarına inanıyoruz. Antrenörlerimizle gücümüze güç katacağız. Gençlerimize daha iyi eğitim vereceğiz. Futbolun tüm inceliklerini en iyi şekilde öğreteceğiz” dedi.
TÜM KATEGORİLERDE OLACAĞIZ
Yeni sezonda amatör takım başta olmak üzere diğer kategorilerde olmaya çok istediklerini belirten Akçakoyun, ”Bunun için çalışmalara start verdik. Yaz okulumuzda da çalışmalar başladı. Burada yetenekli gördüğümüz isimlere lisans çıkartarak, kadromuza dahil edeceğiz. Bölgemizdeki gençlerin başarılı olabilmesi bizleri memnun eder. Adana ve Türk futboluna yeni yetenekli isimler kazandırmayı çok istiyoruz” şeklinde konuştu.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.