Kocaispir:Basına desteğimiz sürecek

Kocaispir:Basına desteğimiz sürecek
Yayınlama: 02.02.2023
A+
A-

 

(HABER MERKEZİ)-TOROS-Yüreğir Belediye Başkanı Mehmet Fatih Kocaispir; Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Başkanlığına yeniden seçilen Cafer Esendemir ve Yönetim Kurulu’na “Hayırlı olsun” ziyaretinde bulundu.

ÇGC Kültür ve Sosyal Tesisleri’nde gerçekleşen ziyarette Yüreğir Belediye Başkanı M.Fatih Kocaispir; yeni yönetimi kutlayarak, Yüreğir Belediyesi olarak basına her zaman açık destek verdiklerin, bundan sonra da destek olmaya decam edeceklerini ifade etti.

Kocaispir; “ Öncelikle bizi misafir ettiğiniz için teşekkür ediyorum. Her zamanki gibi keyifli ve neşeli bir ortam. Biz Çukurova Gazeteciler Cemiyeti’ne ne zaman gelsek, keyifli vakit geçiriyoruz. Bunda tabi ki; değerli büyüğümüz, ağabeyimiz, Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Başkanımız Cafer Esendemir’in naif ve nüktedan kişiliği hem de buradaki heyetin güzelliğinin payı var” dedi.

Başkan Kocaispir konuşmasında şu görüşlere yer verdi:

“Biz hakikaten Gazeteciler Cemiyeti ve onun bünyesinde faaliyet gösteren tüm gazeteci arkadaşların Adana’da mesleklerini keyifli güzel yapmasıyla ilgili belediye olarak, ben naçizane Fatih Kocaispir olarak, açık bir desteğimiz olduğunu, her zaman sizin hür iradenizle Adana’nın gündemini tayin etmeniz konusunda, bizim de irade sahibi olduğumuzu ifade etmek isterim. Tekrar göreve seçilmeniz konusunda sizi ve heyetinizi tebrik ediyorum.

Adana’da, Çukurova Gazeteciler Cemiyeti gördüğüm ve takip ettiğim kadarıyla; gazeteci arkadaşlarımızın hakikaten iradelerinin rahatlığıyla destek verdikleri bir yapıya dönüştü.Tek aday olarak katılmanızın da bunun neticesi olduğunu düşünüyorum.

Demek ki; Birlik ve beraberlik var. Bu birlik ve beraberlik ümit ediyorum ki; daha güzel hizmetler için size güç, kuvvet ve enerji verecektir. Bizim de basına desteğimiz devam edecek” dedi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.