KOCAİSPİR: “TÜRKİYE’NİN EN GÜZEL KORDONU KARATAŞ’TA OLACAK”

KOCAİSPİR: “TÜRKİYE’NİN EN GÜZEL KORDONU KARATAŞ’TA OLACAK”
Yayınlama: 07.03.2024
A+
A-

TOROS (Haber Merkezi) – Cumhur İttifakı ve AK Parti Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fatih Mehmet Kocaispir, Karataş Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Karataş Belediye Başkan Adayı Necip Topuz’un seçim ofisi açılışını gerçekleştirdi.

Yüksek katılım ve büyük bir coşku ile adeta mitinge dönüşen açılışta konuşan Başkan Kocaispir, “Karataş kıyı şeridini öyle güzel hale getireceğiz ki, Adanalı artık deniz için başka şehirlere gitmeyecek. Türkiye’nin en güzel kordonu Karataş’ta olacak” dedi.

Başkan Kocaispir, seçim ofisi açılışında yaptığı konuşmada, birlik ve beraberlik vurgusu yaparak, ayrım yapmadan herkesin sorunlarını çözeceklerini belirtti. Kocaispir, belediyecilik anlayışının temelinde halkın rızasının yattığını ve Necip Başkan ile el ele vererek Karataş’ı herkesin gururla sahipleneceği, gençlere, yaşlılara ve kadınlara yönelik projelerle örnek bir ilçe yapacaklarını ifade etti.

ADANA’MIZ BİR İNCİ GİBİ PARLAYACAK

Coşkulu kalabalığa; ‘Karataş ve Büyükşehir’in gücünü birleştirsek, Karataş sahiline Türkiye’nin en güzel kordonlarından birini yapsak güzel olmaz mı?’ diye soran Başkan Kocaispir’e vatandaşlar da büyük bir coşkuyla ‘Evet’ diyerek karşılık verdi.

Başkan Kocaispir: “Hayata geçirmeyi planladığımız tüm projelerimiz Adana’mızı bir inci gibi parlatacak inşallah. Denize bu kadar kıyısı olup, denizine bu kadar uzak olan başka bir şehir var mıdır? Ben bilmiyorum. Adana’mızın tam 88 km uzunluğunda deniz kıyısı bulunuyor fakat denizimize ulaşamıyoruz. Adanalı vatandaşlarımızın denizle buluşmak için farklı şehirlere gitmesine içim el vermiyor. Biz göreve geldiğimizde Adana Büyükşehir Belediyesi olarak Karataş ve Yumurtalık bölgesinde kıyı şeridini öyle güzel hale getireceğiz ki, Adanalı hemşehrilerimizin denize olan hasreti son bulacak.” diye konuştu.

DOĞAL GAZ VE TESİS SÖZÜ

1 Nisan’dan itibaren Necip başkanla birlikte yoğun bir şekilde çalışarak Karataş’ta tüm mahalleleri doğal gaz ile buluşturacaklarını belirten Başkan Kocaispir, Karataş ve her ilçeye Çocuk Spor Okulu, Masal Evi, Küçük Bilim Merkezi ve Dene Yap Atölyesi kazandıracaklarının da sözünü verdi.

Karataş Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Karataş Belediye Başkan Adayı Necip Topuz ise “Bizleri yalnız bırakmayan tüm hemşehrilerime ayrı ayrı teşekkür ederim. Birlikte başardık, yine birlikte başaracağız” diye konuştu.

Açılışa, Cumhur İttifakı ve AK Parti Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fatih Mehmet Kocaispir’in yanı sıra MHP MYK Üyesi Uğur Öztürk, MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, Ülkü Ocakları Adana İl Başkanı Cem Tutsoy, AK Parti 27. Dönem Milletvekili Tamer Dağlı, AK Parti ve MHP Karataş İlçe Başkanları ile vatandaşlar katıldı.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.