KOCAİSPİR, HER MAHALLEYİ DOĞALGAZA KAVUŞTURACAK

KOCAİSPİR, HER MAHALLEYİ  DOĞALGAZA KAVUŞTURACAK
Yayınlama: 08.09.2022
A+
A-

 

(HABER MERKEZİ) –TOROS – Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, AKSA Çukurova Doğal Gaz Dağıtım A.Ş. Adana Bölge Müdürü Halit Demir’i ziyaret ederek ilçede devam eden doğal gaz çalışmaları ve yeni projeler hakkında istişarelerde bulundu.

Yüreğir’in gelişimi için doğal gaz, elektrik, su, kanalizasyon, internet gibi altyapı çalışmalarını yürüten kamu ve özel sektör kurumlarıyla işbirliğine büyük önem veren Başkan Kocaispir, bu kapsamda AKSA Çukurova Doğal Gaz Dağıtım A.Ş. Adana Bölge Müdürü Halit Demir’i ziyaret etti.

Yüreğir’de devam eden ve planlanan çalışmalar hakkında bilgi alan Başkan Kocaispir, “Değerli Müdürümüz ile oldukça verimli bir görüşme yaptık. Kullanım rahatlığı, can ve mal güvenliği, gelecek nesillere daha temiz bir çevre bırakma adına Yüreğir’de tüm hemşehrilerimizin doğal gazdan yararlanmaları için çalışmalarımıza devam ediyoruz. AKSA Doğalgaz firmasının bütçe ve planlamaları dahilinde ilçemizin her mahallesini doğal gaz ile buluşturmayı hedefliyoruz. Sürecin ilerlemesine katkı veren firma yetkililerine ve emeği geçenlere teşekkür ederim.” dedi.

Yüreğir’de doğal gaz kullanımının yaygınlaştırılması adına gerekli çalışmaları özveriyle yürüttüklerini ifade eden AKSA Çukurova Doğal Gaz Dağıtım A.Ş. Adana Bölge Müdürü Halit Demir ise, önümüzdeki dönemde mevcut çalışmaların yanı sıra yatırım odaklı gelişmelerin artarak devam edeceğini belirterek Başkan Kocaispir’e ziyareti için teşekkür etti.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.