Kocaispir, ” Dualarınızla Kazanacağız”

Kocaispir, ” Dualarınızla Kazanacağız”
Yayınlama: 03.03.2024
A+
A-

TOROS (Haber Merkezi)- İmamoğlu ilçesini ziyareti sırasında kendisine “Allah senden razı olsun. Ömrün uzun, sağlığın daim olsun. Ben size devamlı dua ediyorum.” şeklinde dua eden yaşlı kadına Kocaispir, “İnşallah sizin dualarınızla kazanacağız.” şeklinde karşılık verdi.

Cumhur İttifakı ve AK Parti Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fatih Mehmet Kocaispir, İmamoğlu ilçesinde esnaf ziyaretinde bulunarak vatandaşlarla bir araya geldi.

İmamoğlu’nda çocuklar ve gençler başta olmak üzere ilçe sakinleri tarafından çiçeklerle samimi ve sıcak bir şekilde karşılanan Kocaispir, esnafları tek tek ziyaret ederek hayırlı işler diledi, taleplerini sordu.

Pazarda bir esnaf Kocaispir’e desteklerini ileterek, “İnşallah sizinle Adana kazanacak. Büyükşehir’de başkanımız sizsiniz.” dedi. Kocaispir’in ‘Nasılsın’ diye sorduğu bir başka esnaf da “Siz gelirseniz daha iyi olacağız.” yanıtını verdi.

Kocaispir ile fotoğraf çektirmek isteyen bir vatandaş ise “Allah yolunu, bahtını açık etsin inşallah. Adana’mız seninle güzelleşecek” ifadelerini kullandı.

Ziyareti sırasında kendisine “Allah senden razı olsun. Ömrün uzun, sağlığın daim olsun. Ben size devamlı dua ediyorum.” şeklinde dua eden yaşlı kadına Kocaispir, “İnşallah sizin dualarınızla kazanacağız.” şeklinde karşılık verdi.

İmamoğlu ziyaretinde MHP İmamoğlu Belediye Başkan Adayı Mehmet Aydın Kangur’un seçim ofisinde partililerle de buluşan Kocaispir, daha sonra Eğitimde Girişim Derneği’nin öncülüğünde gerçekleşen ‘Koyunevi Köyü Bilim Şenliği’ne katıldı.

Başkan Kocaispir, “İmamoğlu’da bizlere inanan, güvenen, desteklerini esirgemeyen kıymetli ilçe sakinlerimizle bir araya gelip esnaflarımıza da hayırlı işler dileklerimizi ilettik. Hem sohbet ettik hem de Adana’mızın, ilçemizin güzel yarınları için istişarelerde bulunduk.” ifadelerini kullandı.

Vatandaşlar da Kocaispir’e teşekkür ederek, Adana’nın ve ilçelerinin, çevresiyle, ulaşımıyla, sosyal donatılarıyla hak ettiği değere ulaşması, Adana’nın da ‘Gerçek Belediyecilik’ ile tanışması için 31 Mart yerel seçimlerinde destekleyeceklerinin sözünü verdiler.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.