KOCACIK: İYİ BİR GELECEK İYİ PARTİ İLE GELECEK

KOCACIK: İYİ BİR GELECEK İYİ PARTİ İLE GELECEK
Yayınlama: 22.01.2024
A+
A-

TOROS (Haber Merkezi) – İYİ Parti Adana İl Başkanı Azime Kocacık 31 Mart Yerel Seçimleri ile ilgili basın açıklaması yaptı.

Başkan Kocacık yaptığı basın açıklamasında şunları kaydetti:

Malumunuz olduğu üzere 31 Mart Yerel Seçimleri yaklaşırken tüm siyasi partilerin çalışmaları da hız kazanmıştır. Her seçim öncesi olduğu gibi bu seçim öncesinde de sataşmalar ve yalan gündem oluşturma çabaları baş göstermiştir. Temennim şudur ki bu seçim yarışının demokrasi, etik ve kardeşlik sınırları içerisinde geçmesidir. Çünkü iyi Parti’nin sınırları tüm bu kavramlardan ibarettir. Bu günlerde atılmaya çalışılan, tasvip etmediğim bazı adımlar, bugün burada siz değerli basın mensuplarına açıklama yapma gereğimi zorunlu kılmıştır. Partimizin eski üyesi

İYİ Parti seçmenini CHP adayını desteklemeleri yönündeki açıklamaları bende şaşkınlık uyandırmıştır ve siyasi bir tabir ile tam anlamıyla gaftır.

Evet, 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde CHP ile bir ittifak içerisine girdik. Ancak şunu gördük ki bu ittifak istediğimiz stratejiyi ve sonucu doğurmamıştır. Bizler de iyi Parti’ye yakıştığı şekilde teşekkür ederek, bu ittifaktan karşılıklı anlaşarak ayrıldık. Bu ayrılık sonrasında iyi Parti olarak ne

vatan hainliğimiz kalmıştır, ne Fetöcülüğümüz kalmıştır. Hak etmediğimiz olmadık şeylerle suçlanmışızdır ve tüm kamuoyu buna şahittir. Genel Başkanımız tüm gerekli açıklamaları mantık çerçevesinde izah etmesine rağmen suçlandı, sorumlu tutuldu. Tüm bu gelişmelerden ve edinilen tecrübelerden sonra bizlerin Adana’da CHP adayını desteklememiz gibi bir durum söz konusu değildir. Tabi ki bunlar tek başına bir sebep değildir. Çünkü iyi Parti Türkiye’de AKP ve CHP ikileminin arasına sıkışmış seçmenin çıkış yoludur, kurtuluş umududur.

Çünkü İYİ Parti laik, demokratik fikirler üzerine temellendirilmiş ‘I Merkez Sağ ‘I olma hedefini belirlemiş bir partidir.

Çünkü İYİ Parti her seçime kendi adayını çıkarma ve bu yönde plan, proje ve programlar hazırlama gücüne fazlasıyla muktedir bir partidir.

Çünkü İYİ Parti kurulalı henüz 7 yıl olmasına rağmen son seçim sınavından % 10 civarında oy ile ayrılmış, Anadolu’nun her bir köşesinde teşkilatlanması olan, şu an Türkiye Cumhuriyeti’nin geleceği olma adına en büyük potansiyeli olan bir partidir.

Bu konu ile ilgili Genel başkanımız Gik üyeleri ile öncesinde defaatle toplanarak ittifaka ilişkin değerIendirmelerde bulunmuşlar fakat çıkan karar her daim “hür ve müstakil” olarak seçime girilmesi yönünde olmuştur. Çünkü Partimiz tabanın sesini her daim duyan, halkın sesini dikkate alan bir partidir.

Şunu herkes aklına çok iyi kazımalıdır. İYİ Parti destek verici yada tamamlayıcı bir Parti değildir. Tek başına bir bütündür ve her seçimde iddiası olan, idealleri olan, kendinden emin, sağlam kadrolar üzerine inşaa edilmiş bir partidir. Tüm iftiralara, suçlamalara rağmen yolundan bir an olsun sapmamış Adana’da ‘I Güçlü Adana” , Türkiye Cumhuriyeti’nde ‘I Güçlü Türkiye” sloganlarıyla ilerleyen bir partidir.

Buradan tüm İYİ Parti seçmenine seslenmek istiyorum. İYİ Parti’nin Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sn. Ayyüce Türkeş’tir. Tüm ilçelerde iyi Parti çatısı altında birleşmiş partililerimin başka bir partinin adayını desteklemeleri yönünde yapılan çağrılara kulak asmayacağından hiç şüphem yoktur. Tüm İlçe Belediye Başkan Adaylarımızın kendine güveni tamdır, seçmeninin desteği tamdır, Adana için hedefleri ve projeleri bellidir. Kıymetli Adanalı hemşehrilerim hiç şüpheniz olmasın ; Adana için, Türkiye Cumhuriyeti için iyi BİR GELECEK İYİ PARTİYLE GELECEK.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.