KKTC İçişleri Bakanlığı sistemine sızma iddiası ile tutuklanan iranlı Abbas FeizAbadi ve Iman Aboutorabi serbest bırakıldı

KKTC İçişleri Bakanlığı sistemine sızma iddiası ile tutuklanan iranlı Abbas FeizAbadi ve Iman Aboutorabi serbest bırakıldı
Yayınlama: 15.10.2023
Düzenleme: 15.10.2023 08:49
A+
A-

TOROS(Haber Merkezi) – KKTC İçişleri Bakanlığı sistemine sızma kapsamında’ki  soruşturma esnasında gözaltına alınan Abbas FeizAbadi ve Iman Aboutorabi adlı İranlı iş adamları tutuklanmış, ancak daha sonra polis tahkikat memuru tarafından mahkeme emri gereği serbest bırakıldılar.

Serbest bırakılan  Abbas FeizAbadi ve Iman Aboutorabi adlı iş adamları, kendileri hakkında yayılan yalan ve yanlış haberlerin gerçeklerle örtüşmediğini ve KKTC İçişleri Bakanlığı sistemine sızma olayıyla herhangi bir bağlantılarının olmadığını savundular. Ayrıca, gerçekleri saptırdığını iddia ettikleri kişiler hakkında yargıya başvurmak için avukatlarına yetki verdiklerini ifade ettiler.

Bu tür olaylar genellikle yargı süreçleriyle netlik kazanır ve soruşturmanın sonuçlarına bağlı olarak mahkeme kararları verilir. İlgili kişilerin avukatları, bu süreci takip edecek ve müvekkillerinin haklarını savunacaktır. Sonuçlar, adil bir yargılama sonucunda ortaya çıkacaktır.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.