Kaya “Muhtarlığa ait  7/24 alo muhtar hattı oluşturulmalı”

Kaya “Muhtarlığa ait  7/24 alo muhtar hattı oluşturulmalı”
Yayınlama: 07.02.2024
A+
A-

TOROS (Özel Haber) Serdar Akın – Bilişim sektöründe Adana’nın önde gelen bilgisayar ve güvenlik sistemleri  firmalarından Yaşar bilgisayar’ın kurucusu Habip Yaşar Kaya Fatih mahallesine muhtar adayı olduğunu açıkladı.

1977 yılında Fatih mahallesinde doğup büyüyen ve kendi işyeri olan Yaşar Bilgisayarın sahibi Habip Yaşar Kaya muhtar adayı olduğunu ve seçilirse hazırladığı projeleri hizmet etmek istediğini belirtti. Ailece uzun yıllar Fatih mahallesinde esnaflık yapmış , mahalle halkını kendine aile görüp tüm mahalleyi evi gibi benimsemiş kardeşinizim diyen Fatih Mahallesi muhtar adayı Habip Yaşar Kaya “Genç , çalışkan , gelenekçi , vizyon sahibi Bilişim sektöründe Adana’nın önde gelen bilgisayar ve güvenlik sistemleri  firmalarından Yaşar bilgisayar’ın kurucusuyum. Sosyal ortam itibari ile resmi kurum ve kuruluşlarda mahalle halkının işlerini olumlu şekilde sonuçlanması açısından tüm imkanlarımızı seferber ederek takibini birebir ilgili vatandaşlarımızla birlikte takip edeceğini” ifade etti.

Fatih mahallesindeki eksik olan çalışmaları tespit ederek muhtar adayı olduğunu vurgulayan Kaya yapacağı projeleri hakkında bilgi vererek şunları söyledi “Önceliğimiz geleceğimiz olan gençlerin ve ailelerin baş belası uyuşturucu ve hırsızlık olaylarına karşı mahallenin ana giriş çıkışlarına güvenlik kamera sistemlerini yapacağız. Parklarımıza güvenlik kamera sistemleri yapıldıktan sonra parklarımız daha güvenli hale gelecektir. Muhtarlığa ait 7/24 alo muhtar hattı oluşturarak vatandaşlarımızın sorunları çözeceğiz. Muhtarlığımız Emniyet ve Valilik ile koordineli olarak hizmet verecek. Muhtarlık aracılığı ile yapılan sosyal yardımların eşit ve adil şekilde dağıtılmasını sağlayacağız. Mahallemizin kanayan yarası kapalı semt pazarı sorununu çözüp mahallemize modern bir kapalı semt pazarı kazandırmak ve vatandaşlarımızın rahat alışveriş yapmasını sağlayacağız. Sokak hayvanları için beslenme alanları oluşturmak ve mama desteği sağlamak için muhtar adayı oldum. Fatih mahalle sakinlerimizin oylarına talip olduğumu ve seçime girecek tüm adaylara başarılar dilerim” dedi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.