“KATILIMCILARIMIZIN SEKTÖRÜN ULUSLARARASI TEMSİLCİLERİYLE BİR ARAYA GELECEĞİ BİR ORGANİZASYON OLACAK”

“KATILIMCILARIMIZIN SEKTÖRÜN ULUSLARARASI TEMSİLCİLERİYLE BİR ARAYA GELECEĞİ BİR ORGANİZASYON OLACAK”
Yayınlama: 28.11.2023
A+
A-

TOROS (Özel Haber) Meryem Ünal/ Ümit Gül – Solis Fuarcılık tarafından düzenlenen 1. Rewa Anatolia Geri Dönüşüm ve Atık Yönetimi Fuarı ve Konferansı’nın basın toplantısı gerçekleştirildi. Solis Fuarcılık tarafından düzenlenen ve Adana Büyükşehir Belediyesi, Adana Valiliği, Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi (ADASO) ve Adana Ticaret Odası (ATO) tarafından desteklenen, Rewa Anatolia Geri Dönüşüm ve Atık Yönetimi Fuarı ve Konferansı’nın basın toplantısı yapıldı. Toplantıda fuarla ilgili bilgiler verildi. Toplantıya Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay, ATO Başkanı Yücel Bayram, ADASO Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Kıvanç, Proje Koordinatörü Ebru Can, Solis Fuarcılık temsilcileri ve basın temsilcileri katıldı.

Proje Koordinatörü Ebru Can,  “Adana Valiliği, Adana Büyükşehir Belediyesi, Çukurova Fuarcılık A.Ş., Adana Sanayi Odası, Adana Ticaret Odası, Adana Organize Sanayi Bölgesi ve Çukurova Belediyeler Birliği iş birliğiyle düzenlenmekte. Bu yıl ilkini gerçekleştireceğimiz organizasyon geri dönüşüm ve atık sektörüne ait birçok alt başlığı içermektedir. Hedefimiz beş bin beş yüzden fazla ziyaretçi. Seksen firmanın stant açabileceği bir organizasyon ve fuarımızda geri dönüşüm ve atık sektöründe ve depozito sistemindeki detaylarla ilgili 25 oturum düzenleyeceğiz. Yüz üzerinde konuşmacımız olacak bu organizasyonda” diyerek ifade etti.

Can fuarın neden Adana’da yapıldığından şöyle bahsetti; “Çünkü Adana büyük bir pazar. Gelişmiş üretim altyapısı var. Genç, dinamik iş gücüne sahip. Coğrafi konum olarak çok stratejik bir noktada. Dinamik özel sektörler, sanayileşmedeki ilk şehrimiz, sağlıkta bölgesel çekim merkezi olması bizi Adana’da böyle bir organizasyonu yapmaya iten en önemli sebepler. Katılımcılarımızın sektörün uluslararası temsilcileriyle bir araya geleceği bir organizasyon olacak. Bir yanda satın almacılar, belediyeler ile bir araya gelecekler. Ve güzel iş yapma imkanları bulacaklardır.”

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.