Karataş Kültür ve Turizm Platformu öğretmenlerle buluştu

Karataş Kültür ve Turizm Platformu öğretmenlerle buluştu
Yayınlama: 01.12.2023
A+
A-

TOROS (Haber Merkezi) – 24 Kasım Öğretmenler günü nedeniyle hafta etkinlikleri çerçevesinde Kültür ve Turizm Platformu ilçede görev yapan öğretmenlerle kahvaltılı toplantıda bir araya geldi. Mehmet Yıldız’ın ev sahipliğinde yapılan toplantıya İlçe Kaymakamı Necati Aktan, Belediye Başkanı Necip Topuz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Buğrul, İlçe Emniyet Amiri Eren Güven, Sivil Toplum Kuruluş Temsilcileri, Platform Başkanı Tevfik Kısacık ve üyeler katıldı.

Sıcak bir ortamda geçen toplantıda Kültür ve Turizm Platformu başkanı Tevfik Kısacık, ilçede görev yapan öğretmenlerle birlikte olmaktan mutlu olduğunu belirterek, kendisinin de aynı zamanda bir öğretmen olduğuna vurgu yaptı. Kısacık, “Karataş’a ve Karataşlı’ya hizmette öğretmenlerimizle birlikte Sayın Kaymakamımızın, Belediye Başkanımızın ve diğer kamu yöneticilerinin de toplantımıza katılmalarından dolayı teşekkür ediyor, geleceğimizi aydınlık yarınlara taşıyacak olan eğitimcilerimizin Öğretmenler Günü’nü kutluyorum.” dedi.

İlçe Kaymakamı Necati Aktan ise, böyle bir ortamda bulunmaktan mutlu olduğunu belirterek, Karataş halkının sıcaklığı yanında, ilçenin kültürel zenginlik ve doğal güzellikleri bakımından çok özel bir yere sahip olduğunu ifade etti. Kaymakam Aktan, “Ben yıllarca Adana’da ikamet ettim ama Doğal Hayatı Koruma Alanı olan Akyatan Lagününü ve Kuş Cennetinin eşsiz güzelliğini buraya geldikten sonra gördüm. Adanamızda bazı bölgelerde bulunan güzellikleri tanıtmakta başarı sağlanmışken, Karataş’ın birçok güzelliğini tanıtamamışız. Doğa harikası yerlerimizi tanıttığımızda Karataş turizm yönünden ve sosyo-ekonomik açıdan çok gelişecektir.” dedi.

Öğretmenlerimizin görüş ve taleplerinin kendileri için çok değerli olduğunu ifade eden ilçe Belediye Başkanı Necip Topuz, Karataş’a hizmette birlik ve beraberlik içerisinde çalışacaklarını söyledi. Ayrıca Başkan Topuz, Belediye çalışmaları ve yapılan hizmetler hakkında katılımcılara bazı bilgiler aktardı.

Daha sonra ilçede görev yapan öğretmenlerimiz için hazırlanan hediyeler Platform başkanı Tevfik Kısacık tarafından konuklara takdim edildi.

 

 

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.