KAPLAN: 3 PUANI KAYBETTİK

KAPLAN: 3 PUANI KAYBETTİK
Yayınlama: 11.12.2023
A+
A-

TOROS (Haber Merkezi) – Kazanabilecekleri bir maç olmasına rağmen paylaşım hatası sebebiyle 3 puanı kaybettiklerini dile getiren Adanaspor Teknik Direktörü Mustafa Kaplan, “Kazanabileceğimiz bir maçtı” dedi.

Kaplan, “Oynadığımız oyunun karşılığı 3 puan olması gerekiyordu. Rakip 10 kişi kaldıktan sonra daha da umutlandık ancak bir duran topta yaptığımız paylaşım hatasıyla kalemizde gol gördük. Biz Adanaspor olarak şurada oynadığımız oyunla 3 puan alıp gidebilseydik çok farklı şeyler konuşabilirdik. Bu ligin bana göre 3. bölgesi en iyi olan takımla oynadık. Çok etkili ve çabuk oyuncuları var. İlk yarıyı iyi kapattık golü de bulduk. Yaptığımız paylaşım hatası bizi 3 puandan etti. Ben oynayan arkadaşlarımızı kutluyorum. Rakibimize de bundan sonraki maçlarında başarılar diliyorum. Bundan sonra oynayacağımız maçları da iyi skorlarla kapatıp devre arasına girmek istiyoruz” dedi.

ALTAY MAÇINA HAZIRLANIYORLAR

Turuncu-Beyazlı ekip, ligin 16.haftasında Pazar günü saat 16.00’da Altay ile karşılaşacak. Adanaspor, bu maçın hazırlıklarına başladı.

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.