KANTİN YERİ KİRALAMA İŞİ İHALE İLANI

Yayınlama: 26.06.2023 00:00
A+
A-
KANTİN YERİ KİRALAMA İŞİ İHALE İLANI

1) İhaleyi Yapacak İdarenin
a) Adı              : Adana İl Sağlık Müdürlüğü
a) Adresi         : Mustafa Kemal Paşa Bulvarı İl Sağlık Müdürlüğü 01230 Yüreğir/ADANA
b) Telefon       : (0322) 344 03 03  dahili: 1251 veya 1256
c) Fax              : (0322) 344 16 60

2) İhale Konusu Taşınmazın
a) Niteliği                    : Kantin Yeri Kiralama İşi
b) Bulunduğu Yer       : Seyhan Devlet Hastanesi Marsa Ek Hizmet Binası Yerleşkesi
c) Hastane İdaresi       : Seyhan Devlet Hastanesi
d) Yüzölçümü             : Toplam 150 m2 lik Kantin Yeri (100 m2 kapalı alan + 50 m2 açık alan)
e) Kira süresi               : 12 (oniki) ay

3) İhalenin Tarihi, Yeri, Saati, İhale usulü, Şartname Temini
a) İhale Tarihi ve Saati : 05/07/2023,  saat: 14:00
b) Şartname Satış için En Son tarih/saat: En geç 05/07/2023 saat 13.30’a kadar yapılacaktır.
c) İhale Toplantı Yeri: Adana İl Sağlık Müdürlüğü / Yemekhane Salonu
d) Teklif Dosyaların Teslim Yeri: Adana İl Sağlık Müdürlüğü / Merkezi Satınalma Birimi (En geç ihale tarih ve saatine kadar teslim edilmesi gerekmektedir). Teslim edilen teklif dosyası geri verilemez.
d) Şartname ve Eklerinin Temin Edileceği Yer: İhaleye katılabilmek için şartname, 200,00 TL’lik dekont karşılığında idareden (Adana İl Sağlık Müdürlüğü / Merkezi Satınalma Birimi) en geç ihale günü saat 13.30’a kadar satın alınmalıdır. Şartname bedeli Halk Bankası TR85 0001 2009 1650 0005 0000 42 İBAN nolu hesaba (Adana İl Sağlık Müdürlüğü Döner Sermaye Muhasebe) nolu hesaba yatırılacaktır.
e) İhale Usulü: 2886 Sayılı Devlet İhale Kanunu 35.a maddesi (kapalı teklif usulü)

4) İhaleye Ait Tahmin Edilen Bedel ile Geçici Teminat (%10) Tutarı
a) Tahmin Edilen Bedel (12 aylık kira bedeli): 243.810,00 TL
b) Geçici Teminat Tutarı: 24.381,00 TL
5) İstekliler Teklifi ile birlikte aşağıdaki belgeleri sunacaktır:
5.1)  24.381,00 TL Geçici Teminat Bedeli Banka Mektubu sunulması halinde teminat mektubu süresiz olacaktır. Nakit yatırılması durumunda Hesap No: Halk Bankası TR85 0001 2009 1650 0005 0000 42 İBAN nolu hesaba (Adana İl Sağlık Müdürlüğü Döner Sermaye Muhasebe) olup dekont teklif dosyasına konacaktır.
5.2) Ticaret/Sanayi ve / veya İlgili Meslek Odasından ya da Kantinciler Odasından, ilan yapılan hallerde ilk ilan tarihinin veya ihale tarihinin içinde bulunduğu yılda alınmış, faaliyet konusu kantin veya kafeterya işi olan oda kayıt belgesi,
5.3) İhale tarihinden en fazla bir ay öncesinde alınmış İkametgâh İlmuhaberi
5.4) İhale tarihinden en fazla 6 (altı) ay öncesinde alınmış Adli Sicil Belgesi (Tüzel kişiliklerde şirket yetkilisinin adli sicil belgesi)
5.5) Gerçek kişi olması halinde, noter tasdikli imza beyannamesi ve T.C. Kimlik nosunun yazılı olduğu kimlik fotokopisi.
5.6) Tüzel kişi olması halinde, ilgisine göre tüzel kişiliğin ortakları, üyeleri veya kurucuları ile tüzel kişiliğin yönetimindeki görevlileri belirten son durumu gösterir Ticaret Sicil Gazetesi, bu bilgilerin tamamının bir Ticaret Sicil Gazetesinde bulunmaması halinde, bu bilgilerin tümünü göstermek üzere ilgili Ticaret Sicil Gazeteleri veya bu hususları gösteren belgeler. Tüzel kişilerde Oda kayıt belgesinde faaliyet alanı belirtilmemiş ise Ticaret sicil Gazetesinde veya gazete yerine geçen belgelerde şirketin faaliyet alanında mutlaka kantin veya kafeterya olacaktır.
5.7) Tüzel kişi olması halinde tüzel kişiliğin noter tasdikli imza sirküleri,
5.8) Vekaleten ihaleye katılacak olanlar kendileri adına düzenlenmiş vekaletname ve imza sirküleri,
5.9) İş Deneyim Belgesi Kantin veya kafeterya Hizmetleri ile ilgili;
5.9.1. İlk ilan tarihinden geriye doğru son beş yıl içerisinde en az 150 (YÜZELLİ) Yataklı sağlık tesisi tarafından verilen ve parasal tutarın belirtildiği resmi yazı veya iş deneyim belgesi sunulacaktır. Yatak sayısı belirtilmeyen iş deneyim belgesi veya iş deneyimi gösteren resmi yazılar değerlendirmeye alınmayacak ve teklifi değerlendirme dışı bırakılacaktır.
Katılımcılar yukarıda belirtilen iş deneyime ilişkin belgesini ihale dosyasında sunmaları halinde; İhale dokümanı ve ilanda belirtilen muhammen bedelin  % 25 inden az olmamak koşulu ile sunulan belgeler kabul edilecektir.
5.10) İhale tarihinden en fazla 1 (bir) ay öncesine ait Gerçek veya Tüzel Kişinin Vergi borcu olmadığına dair belge. (Vergi dairesinden veya İnternet Vergi Dairesinden alınabilir. Kamu İhale Genel Tebliği 17.4.1. maddesi “ Yıllık gelir, yıllık kurumlar, katma değer, özel tüketim, özel iletişim ve banka ve sigorta muameleleri vergileri, gelir ve kurumlar vergisine ilişkin tevkifatlar ve geçici vergiye ilişkin vergi asılları ile bu vergi türlerine ait vergi ziyaı cezaları, gecikme zam ve faizleri bağlamında toplam 5.000 TL’yi aşan tutarlardaki borçlar vergi borcu olarak kabul edilecektir. “ hükmü esas alınacaktır.)
5.11) İhale tarihinden en fazla 1 (bir) ay öncesine ait Gerçek veya Tüzel Kişinin SGK Prim borcu olmadığını gösteren belge. İlgili Sosyal Güvenlik Kurumundan veya resmi internet sayfasından alınabilir. Kamu İhale Genel Tebliğinin 17.3.2.1.maddesindeki “İlgili kanunlara göre tecil ve taksitlendirilerek ya da özel kanunlara göre yeniden yapılandırılarak ödeme planına bağlanan ve anılan kanunlar gereğince tecil ve taksitlendirmeye ya da yapılandırmaya ilişkin taksit ve/veya cari aya ilişkin ödeme yükümlükleri yerine getirilmiş olması kaydıyla, tecil ve taksitlendirmeye ya da yeniden yapılandırmaya konu prim, sosyal güvenlik destek primi, işsizlik sigortası primi, kesenek, kurum karşılığı ile bunların fer’iler, kesinleşmiş sosyal güvenlik prim borcu olarak değerlendirilmeyecektir” hükmüne istinaden borç yapılandırmalarına dair ilgili resmi kurumdan alacakları yazıyı sunacaklardır. Ayrıca yapılandırmaya ait taksitleri yatırdıklarına dair belge veya dekont suretlerini sunacaklardır. İhale tarihinin içinde bulunduğu aya ait taksitin yatırılmış olması zorunludur.
5.12)  Teklif dosyasının içinde ayrıca iç zarfta konulmuş kiralanacak yer için teklif edilen bedeli içeren teklif mektubu.
5.13) Ortak girişim şeklinde teklif vermek isteyenler Geçici Teminat ile Teklif Mektubu (her ortak tarafından imzalanacak) dışında yukarıda sayılan belgeleri ayrı ayrı sunacaklardır. Ortak girişimlerin katılması halinde geçici teminatı ortaklardan biri veya birkaçı tarafından sunulabilir. Teklif mektubu ise bütün ortaklar tarafından imzalanacak ve tek olarak sunulacaktır.

#ilangovtr
bik-ilan-ILN01847932
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.