İyi Parti Yüreğir Seçim Koordinasyon merkezi açıldı

İyi Parti Yüreğir Seçim Koordinasyon merkezi açıldı
Yayınlama: 04.02.2024
A+
A-

TOROS (Özel Haber) Serdar Akın – İyi Parti Yüreğir belediye başkanı Bülent Alper kesin adaylığının açıklanmasından sonra Adana Büyükşehir Belediye Başkan adayı ve aynı zamanda Adana Milletvekili Ayyüce Türkeş Taş İyi Parti Yüreğir Seçim Koordinasyon Merkezinde kurban kesildikten sonra açılış kurdelesini birlikte keserek hayırlı olmasını diledi.

Açılışta ilk konuşmayı İyi Parti Yüreğir İlçe Başkanı  Çağlar Kürkçüoğlu yaparak “Partimizin Büyükşehir ve Yüreğir belediyesini kazanarak ipi göğüsleyeceklerini, uzun süren çalışmalarımız sayesinde Yüreğir ilçesine hizmet etmek ve daha güzelleştirmek için büyük projelerle geldiklerini” ifade etti.

ALPER 4 YILDIR YÜREĞİR İLÇESİNDE ÇALIŞIYORUZ

Yüreğir Belediye Başkanı Bülent Alper bir konuşma yaparak “Yüreğir’in bir evladı olarak tüm teşkilatımızla birlikte 4 yıldır Yüreğir ilçemizde çalışıyoruz. Bundan il teşkilatımızda dahil tüm gücümüzle birlik ve beraberlik içerisinde seçimleri kazanarak iktidara doğru yol almak istiyoruz.31 Mart’taki seçimde Adana Büyükşehir belediye başkanlığını adayımız Genel başkan yardımcımız Ayyüce Türkeş Taş ile bende Yüreğir belediye başkanlığını kazanarak Yüreğir’in makus talihini değiştireceklerini ve bugüne kadar benimle birlikte çalışan tüm ekip arkadaşlarıma, İyi parti teşkilatımıza teşekkür ederim” dedi.

TÜRKEŞ ADANA’NIN İHTİYACI OLAN HİZMETLERİN BİLİNCİNDEYİZ”

“Adana’nın yıllardır ihmal edildiği, senelerdir hizmetsiz kaldığı herkes tarafından, tüm Adanalılar tarafından çok iyi biliniyor. Adana benim için de ailem için babam başbuğ Alparslan Türkeş için de çok önemli bir şehir. O yüzden manevi olarak çok büyük mutluluk ve gurur yaşıyorum. Benim amacım Adana’ya herkese eşit, ayrımcılık yapmadan, herkese nefes aldıracak, herkese dokunacak, Adana’nın ihtiyacı olan hizmetlerin bilincindeyiz, farkındayız onları ivedilikle yapacak ekipleri kurup Adana’ya hizmet sunmak olacak” sözleriyle değerlendirdi.

SEÇİM KAMPANYA TEMPOMUZ DAHA ÇOK ARTACAK

Ayyüce Türkeş Taş, yerel seçim kampanyasına başladıkları ve kampanya temposunun artacağını söyleyen ve Adana’da önemli bir milliyetçi seçmen tabanın olduğunu dile getiren Taş, şöyle devam etti: “Kendimi çok şanslı ve mutlu hissediyorum, dediğim gibi babam başbuğu Alparslan Türkeş’i de Adana Meclis’e MHP çatısı altında soktu, beni de siyasi hayatta Adanalılar ve Adana Meclis’e soktu. Onlara teşekkürü bir borç biliyorum. Ben onların hakkını da emeğini de belediye başkanı olup onlara sunacağım hizmetle ödeyeceğim. Hem babam için verdikleri emeği hem de benim için verdikleri emeği…Adana bizim için çok farklı bir şehir, o yüzden inşallah kazanacağız onların desteğiyle, ben de onlara hizmetlerimi sunacağım.Seçim koordinasyon merkezimiz hepimize hayırlı olsun” dedi.

İYİ Parti Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ayyüce Türkeş Taş, adaylığıyla ilgili değerlendirmelerde bulundu. Türkeş Taş, Adana’nın yıllardır ihmal edildiğini ve hizmetsiz kaldığını belirterek, Adana’ya herkese eşit, ayrımcılık yapmadan hizmet sunmayı hedeflediğini söyledi.

İyi Parti Yüreğir Seçim Koordinasyon Merkezinin açılışında Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ayyüce Türkeş Taş’ı davul zurna ile karşılandıktan sonra kurban kesildi ve ardından partililerle birlikte toplu fotoğraf çektirdiler.Açılıştan sonra Türkeş Osmaniye proğramına katılmak üzere ayrıldı.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.