İYİ PARTİ SARIÇAM’DA TARİH YAZMAYA HAZIRLANIYOR

İYİ PARTİ SARIÇAM’DA TARİH YAZMAYA HAZIRLANIYOR
Yayınlama: 29.02.2024
A+
A-

TOROS (Haber Merkezi) – İYİ Parti Sarıçam Belediye Başkanı Adayı Avukat Yusuf Özer, İYİ Parti Genel Başkanı Sayın Meral Akşener’in Adana ziyareti ve Aday Tanıtım Toplantısı’na katılımıyla ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Sayın Meral Akşener’in Adana Havalimanı’nda coşkuyla karşılanması ve Aday Tanıtım Toplantısı’na teşrifleri, parti teşkilatımız ve Adanalı hemşehrilerimiz için büyük bir onur ve motivasyon kaynağı oldu. Özer, “Adana’ya hoş geldiniz, Sayın Genel Başkanım. Sizinle birlikte Adana’da yeni bir sayfa açıyoruz” dedi.

Genel Başkanımızın katılımıyla gerçekleşen Aday Tanıtım Toplantımız, “Adım Adım Daha İyiye” sloganıyla Adana’nın dört bir yanında yankılandı. Toplantıda, Adana’nın ve özellikle Sarıçam’ın geleceğine dair umutlarımızı ve projelerimizi paylaşma fırsatı bulduk.

Özer, “Bu güzel şehir için en iyisini yapma sözü veriyoruz. Adana Büyükşehir Belediyesi başta olmak üzere Sarıçam Belediye Başkanlığı’nı Sayın Genel Başkanımıza ve Adanalı hemşehrilerimize farklı oy ile hediye edeceğiz. Diğer birçok ilçede de seçimi kazanıp Adana’yı İYİ Parti belediyeciliği ile tanıştıracağız.” ifadelerini kullandı.

İYİ Parti Sarıçam Belediye Başkan Adayı Avukat Yusuf Özer, “Adana harikaydın” diyerek, Adanalıların coşku ve ilgisiyle dolu toplantıya katılımından duyduğu memnuniyeti ifade etti. “Biz kazanacağız!” diyen Özer, tüm katılımcılara ve destekçilere teşekkür etti.

İYİ Partili Özer, Adana’da farklı oy ile zafer elde ederek, tüm Adanalılara hizmet etmek için sabırsızlandığını ifade etti.Başkan Adayı Özer, Sarıçam’dan başlayarak tüm Adana’yı kapsayan bu büyük değişimin ve gelişimin parçası olmak için tüm Adanalıları birlikte yürümeye ve kazanmaya davet etti.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.