İYİ kadınlar seçim için sahalarda

İYİ kadınlar seçim için sahalarda
Yayınlama: 29.06.2022
A+
A-
(HABER MERKEZİ)-TOROS- İYİ Parti Adana il başkan yardımcısı ve Adana Kadın Politikaları Başkanı Çiğdem Akça ile Yüreğir İlçe Kadın Politikaları Başkanı Gönül Besler Yüreğir ilçeyi ev ev geziyor, ayrıca ev toplantıları düzenliyor.
Yamaçlı mahallesinde ve Süleyman Vahit Caddesinde 15 gün içinde 3 toplantı yapan İYİ Kadınlar, dördüncü toplantıyı Anadolu mahallesinde gerçekleştirdiler. Her toplantıda en az 30-35 kadına ulaşan İYİ ler Adana nın her yerinde harekete geçtiler.
Genel Başkan Meral Akşener’ in selam ve sevgilerini ileterek toplantıya başlayan Adana Kadın Politikaları Başkanı Çiğdem Akça; ” Özverili çalışmalarından dolayı Yüreğir ilçe Kadın Politikaları Başkanı Gönül Besler ve mahalle temsilcilerine çok teşekkür ederim. Seçimi kazanma konusunda genel başkanımız biz kadınlara çok güveniyor. Yuvayı yapan dişi kuştur, ülkemizi de bu yokluk ve yoksulluktan kurtaracak olanda Sayın Meral Akşener dir. Bizde ona çok güveniyoruz. Memleket meselesi için çıktığımız bu kutlu yolda çok şükür ki milletimize kendimizi anlatabildik. Genel Başkanımız 2 senedir il il, ilçe ilçe geziyor.
Liyakatli kadrolarımızla ülkemizi yeni baştan inşa edecek, parlamenter sisteme dönecek, yokluk ve yoksullukla mücadele edecek, kadını ve çocuğu güçlendirecek, aile birliğini koruyacak, ülke imkanlarını doğru yolda kullanarak ülkemizi refaha çıkaracağız. Rüzgar gülü projemizle ana sınıfından başlayarak lise talebelerine kadar olan öğrencilerimize kahvaltı ve öğle yemeği vereceğiz. Bunu yaparken kadınları istihdam edecek, çok yönlü aile bütçesine de destek olmuş olacağız. Üniversite öğrencilerinin kredi borçlarını sileceğiz. Evdeki kadın ve gençlere harçlık verecek sosyal hayatın içinde olmalarını sağlayacak, emekliliği hayal olmaktan çıkaracağız. Savurganlığa son verip üst düzeyde tasarruf uygulayacağız.” dedi.
Kadınlar alkışlayarak ve üye olmak isteyerek iyi kadınlara katıldılar. Rozetleri takılarak çok çalışma sözü verdiler. Yüreğir ilçe Kadın Politikaları Başkanı Gönül Besler ‘in koordinatörlüğünde Anadolu Mahallesi Mahalle temsilcimiz Kamile Cipcevizci nin düzenlediği ev toplantısında kadınlara proje ve hizmetler ile ilgili bilgiler verildi. Kadınlarımız “pahalılık, işsizlik ve yoksulluk” en büyük sorunumuz, Meral Akşener e güveniyoruz bizi ancak o kurtarır dediler.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.