İşte AKP ve MHP’nin iki yüzlülüğünün resmi belgesi!

HDP/Yeşil Sol Partili Sırrı Süreyya Önder, AKP ve MHP’li vekillerin oylarıyla TBMM Başkanvekili, Tuncer Bakırhan ise her iki partinin desteğiyle TBMM İdare Amiri seçildi.

İşte AKP ve MHP’nin iki yüzlülüğünün resmi belgesi!
Yayınlama: 15.06.2023
Düzenleme: 15.06.2023 08:14
A+
A-

TOROS(Haber Merkezi) 28. Dönem CHP Şanlıurfa Milletvekili Mahmut Tanal,  sosyal medya hesabından açıklama yaparak,  İşte AKP ve MHP’nin iki yüzlülüğünün resmi belgesi başlıklı yazısında MHP ve AKP’nin iç yüzünü ortaya döktü.

Tanal, “Seçimden önce birkaç oy almak için sabahtan akşama kadar HDP ve Yeşil Sol Parti’ye “terörist” diyerek propaganda yaptılar. Şimdi seçim bittikten sonra Meclis’te Başkanlık Divanı’nın oluşumunda HDP/Yeşil Sol Partili Sırrı Süreyya Önder, AKP ve MHP’li vekillerin oylarıyla TBMM Başkanvekili, Tuncer Bakırhan ise her iki partinin desteğiyle TBMM İdare Amiri seçildi.” Bir dahaki seçime kadar dün “Terörist” dedikleri milletvekillerinin karşısında “Sayın” diye eğilip söz isteyecekler.

Kıymetli vatandaşlarımız, AKP ve MHP budur! Bunların dedikleri hiçbir şeye inanmayın. Bunlar birkaç oy uğruna renkten renge girerler, halkı kutuplaştırıp ayrıştırırlar! diyor.

Haber: Yusuf Kahraman

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.