IŞIĞI YOLUMUZU AYDINLATMAYA DEVAM EDİYOR

IŞIĞI YOLUMUZU AYDINLATMAYA DEVAM EDİYOR
Yayınlama: 09.11.2023
A+
A-

TOROS(Haber Merkezi)- Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay,  10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü dolayısıyla yayınladığı mesajda, “Bağımsızlık ve özgürlük mücadelesinde her zaman inanıp ve güvendiği halkını bütünleştirip zafere taşıyan, çağdaş medeniyet ülküsüyle Cumhuriyetimizi kurup devrimleri gerçekleştiren Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü sonsuzluğa uğurlanışının 85.yılında özlemle, rahmetle ve minnetle anıyorum” dedi.

ATATÜRK’E ÇOK ŞEY BORÇLUYUZ

Başkan Akay yayınladığı mesajında, Atatürk’ün bir askeri ve siyasi deha olduğunun altını çizerek, “Özgürlük arzusuyla emperyalist işgale karşı direnen ulusumuzu, bağımsızlık hedefi doğrultusunda birleştiren Atatürk, askeri ve siyasi dehasıyla Milli Mücadelenin zaferle sonuçlanmasını sağlamıştır. O’nun önderliğinde verilen kutlu mücadeleyle ulusumuz bağımsızlığını ve özgürlüğünü kazanmıştır. Bağımsızlığımızı ve özgürlüğümüzü bize kazandıran Büyük Önderimiz Atatürk’e çok şey borçluyuz” diye konuştu.

CUMHURİYET ATATÜRK’ÜN EN BÜYÜK ESERİ VE ULUSUNA ARMAĞANI

Milli Mücadelenin ardından çağdaş uygarlık hedefiyle kurulan, ulusal egemenliğe dayalı Cumhuriyetin Atatürk’ün en büyük eseri ve ulusa armağanı olduğunu dile getiren Başkan Akay, “Bizleri yurttaş yapan tüm haklarımıza Cumhuriyet sayesinde sahip olduk. Büyük Önder Atatürk’ün eseri ve ulusumuza emaneti olan Cumhuriyetimizi sonsuza dek yaşatmak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

ÇAĞININ ÖTESİNDE BİR LİDER

Büyük Önder Atatürk’ün kurduğu Cumhuriyet’in 100 yıldır her türlü saldırıya ve tehdide karşı sapasağlam ayakta durduğunu kaydeden Başkan Akay, “Ebedi Önderimiz, Başkomutanımız, Başöğretmenimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk, aramızdan ayrılışının 85.yılında yolumuzu aydınlatmaya devam ediyor. Çağının çok ilerisinde bir lider olan Atatürk’ü ve O’nun fikirlerini, daha iyi anlayarak Cumhuriyetimizi ileriye taşıyabiliriz. Bağımsızlığımızı ve özgürlüğümüzü borçlu olduğumuz Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu, Büyük Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, sonsuzluğa uğurlanışının 85. yıl dönümünde rahmetle, özlemle, minnetle anıyorum” dedi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.