İnsanlık suçuna ortak olmayın

İnsanlık suçuna ortak olmayın
Yayınlama: 05.11.2023
A+
A-

TOROS(Haber Merkezi) Soykırıma çanak tutan ABD’ye lanet okuyan Türk-İş 4. Bölge Temsilcisi Edip Gülnar; İsrail’in Filistin halkına soykırım uyguladığını söyledi.

Her ayın ilk haftası Türk-İş’e bağlı Sendika Şube başkanlarının katılımı ile yapılan Başkanlar Kurulu toplantısı bu ay Yol-İş sendikası Adana Şube Başkanı Tuncay Özbek’in ev sahipliğinde yapıldı.

ABD VE İSRAİL’E TEPKİ

BÖLGESEL BARIŞ ÇAĞRISI

Ülke ve yerel gündemin ele alındığı toplantıda Başkanlar Kurulu adına açıklama yapan Türk-İş 4. Bölge Temsilcisi Edip Gülnar, İsrail’in, ABD’nin ve Küresel gücünde de desteğini alarak Filistin halkına yönelik başlattığı savaşın bir an önce sona ermesi gerektiğini söyledi. Gülnar, “Dünya’nın gözü önünde insanlık suçu işleniyor, soykırım yapılıyor. Medeniyetin kalbiyiz diyen devletlerden bir tek ses çıkmıyor, Müslüman ülkeler kılını dahi kıpırdatmıyor. Bir tek dünya üzerindeki mazlumların hamisi olan ülkemiz, Türkiye, tavrını net ortaya koyuyor.

HAKSIZLIĞA KARŞI SUSAN

DİLSİZ ŞEYTANDIR

Cani İsrail, canlı yayınla evlere, apartmanlara, hastanelere, okullara bomba yağdırırken şeytanın yeryüzündeki vücut bulmuş hali işbirlikçisi, hamisi ABD ise sözüm ona savaşa biraz ‘Mola’ verelim çağrısı yapıyor. Ama hala kadınlar çocuklar, yaşlılar ölüyor, dünya milletlerinden ses çıkmıyor. Haksızlığa karşı susan dilsiz şeytandır. Bizler susmuyoruz. Filistin halkı özgür oluncaya kadar, kendi topraklarında yaşayıncaya kadar ve bölgede kalıcı barış sağlanıncaya kadar tavrımızı net ortaya koymaya devam edeceğiz.”

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.