‘İNCE ELEYİP SIK DOKUYACAĞIZ’

Kabasakal Gençlik Başkanı İsmail Hakkı Gözübatık, Toros TV’de ‘Güngör’le Spor Sayfası’ programına katıldı

‘İNCE ELEYİP SIK DOKUYACAĞIZ’
Yayınlama: 23.06.2023
A+
A-

TOROS(Özel Haber) Sema Başaran – Amatör Süper Lig ekiplerinden Kabasakal Gençlik’in Başkanı İsmail Hakkı Gözübatık, Toros TV’de ‘Güngör’le Spor Sayfası’ programında açıklamalarda bulundu. Gazeteci Hamza Güngör’ün sorularını yanıtlayan Başkan Gözübatık, “Yeni sezon öncesinde takım olarak ince eleyip sık dokuyacağız” dedi.

Karaisalı ilçesi Kızıldağ Yaylasında devam eden Köylerarası futbol turnuvasını takip edeceklerini belirten Başkan Gözübatık, “Güçlü bir takım olmayı arzuluyoruz. Mevcut kadromuza nokta isimler alacağız. Geride bıraktığımız sezon iyi sonuçlar alarak Amatör Süper Lig’e adımızı yazdırdık. Burada da başarılı olmayı çok istiyoruz” şeklinde konuştu.

Mevcut statların yetersiz kaldığına dikkat çeken Başkan Gözübatık, “Adana’mıza yeni statlar şart. Statlarımız eksik. En az 5 tane yeni stat yapılırsa, çok mutlu oluruz. 5 Ocak ve Gençlik statlarının yıkılması doğru değildi. Yetkililere sesleniyorum. Gençlerimizin rahatça futbol oynamaları için statlar istiyoruz” dedi.

Belediye Başkanlarına seslenen Kabasakal Gençlik Kulüp Başkanı İsmail Hakkı Gözübatık, “Yeni sezon öncesi bir jest yapsınlar. Amatör sporcularımıza nakdi yardım bekliyoruz. Sporcularımız ve bizler çok mutlu oluruz. Amatör sporun gelişmesi ve kalkınması için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz” ifadesini kullandı.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.