İmamoğlu Belediyesi, mahallelerde ulaşım altyapısının iyileştirilmesine yönelik çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda Çörten Mahallesi’nde bulunan mezarlık ve çevresinde yürütülen çalışmalar tamamlandı.

Belediye ekipleri tarafından mezarlık alanında asfaltlama çalışması gerçekleştirilirken, özellikle cenaze ve defin işlemleri sırasında yaşanan otopark sorununa yönelik de düzenleme yapıldı.

Karaköse: “27 mahallemizin birçok sorununu bitirdik”

İmamoğlu Belediye Başkanı Kasım Karaköse, ilçenin 27 mahallesinde ihtiyaçlara yönelik çalışmalar gerçekleştirdiklerini belirterek Çörten Mahallesi’nde yapılan çalışmalara ilişkin bilgi verdi.

Karaköse, “27 mahallemizin birçok sorununu bitirdik. Son olarak Çörten Mahallemizde bulunan mezarlığımızın çalışmalarını gerçekleştirdik. Mezarlığımız köyden yaklaşık 2 kilometre uzaklıkta. Yollarını bitirdik. Çevresinde otopark sorunu vardı. Geçen yıl bu bölgeyi ekskavatör ile açıp düzenledik, şimdi de asfaltını döküyoruz” dedi.

İmamoğlu Çörten’de Mezarlık Yolu Ve Otopark Sorunu Çözüldü

Mezarlık çevresindeki otopark sorunu çözüldü

Belediyeden yapılan açıklamada, çalışma sayesinde cenaze ve defin işlemleri sırasında vatandaşların yaşadığı otopark sorununun da çözüme kavuşturulduğu belirtildi.

İmamoğlu Belediyesi, vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda mahallelerin yaşam kalitesini artırmaya yönelik çalışmaların devam edeceğini bildirdi.

Muhtar Uçan’dan Başkan Karaköse’ye teşekkür

Çörten Mahalle Muhtarı Mutlu Uçan da gerçekleştirilen çalışmalardan duyduğu memnuniyeti dile getirerek İmamoğlu Belediye Başkanı Kasım Karaköse’ye teşekkür etti.

MHP Adana İl Başkanlığı Çukurova Gazeteciler Cemiyeti heyetini ağırladı
MHP Adana İl Başkanlığı Çukurova Gazeteciler Cemiyeti heyetini ağırladı
İçeriği Görüntüle

Kaynak: Haber Merkezi