İlhan Demirdal kabri başında dualarla anıldı

Adana Demirspor’un unutulmaz yüzme ve sutopu sporcularından, Şadırvan Döner’in sahiplerinden Turhan ve merhum Orhan Demirdal’ın abileri, merhum Remzi Demirdal’ın kardeşi,Timur Demirdal’ın amcası merhum İlhan Demirdal vefatının 2. yıl dönümünde Asri Mezarlık’ta kabri başında okunan Kuran’ı Kerim ile anıldı.

İlhan Demirdal kabri başında dualarla anıldı
Yayınlama: 16.04.2023
A+
A-

TOROS(Haber Merkezi) – Adana’nın Sular mevkiinde bulunan ünlü Şadırvan Döner’in sahiplerinden 2 yıl önce hayatını kaybeden Adana Demirspor’un unutulmaz yüzme ve sutopu sporcularından Turhan ve merhum Orhan Demirdal’ın abileri, merhum Remzi Demirdal’ın kardeşi,Timur Demirdal’ın amcası merhum İlhan Demirdal için Asri Mezarlık’ta Kuran’ı Kerim okutuldu.Merhum İlhan Demirdal, kabri başında  spor, iş ve siyaset insanlarının katılımı ile dualarla anıldı.

Demirdal Ailesi adına bir konuşma yaparak, anma etkinliğinde kendilerini yalnız bırakmayan tüm dostlarına teşekkür eden Turhan Demirdal “Abimiz merhum İlhan Demirdal’ı asla unutmadık, unutmayacağız da.Acılı günümüzde dostlarımızın yanımızda olmaları bizleri duygulandırdı.Yüce Allah dostlarımızın eksikliğini vermesin, mekanın cennet olsun kardeşim.”dedi.

Anma etkinliğine Demirdal Ailesi’nin yanısıra spor camiası, iş insanları,siyaset dünyasından  çok sayıda önemli isimler katılırken, aile adına Turhan Demirdal taziyeleri kabul ederek herkese teşekkür etti.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.