Hizbullah’ı Meclis’e Erdoğan soktu

Hizbullah’ı Meclis’e Erdoğan soktu
Yayınlama: 21.05.2023
A+
A-

TOROS(Haber Merkezi) – CHP Grup Başkanvekili Altay, “Kozmik odayı FETÖ’ye teslim eden Erdoğan’dır. Şimdi Hizbullah’ı Meclis’e sokan da Erdoğan’dır” dedi

CHP Grup Başkanvekili Engin Altay, İstanbul’da sürdürdüğü seçim çalışmaları sırasında, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın muhalefete yönelik “terör” suçlamalarına sert tepki gösterdi. AKP iktidarı döneminde yaşananları anımsatan Altay, “PKK, IŞİD, FETÖ, Hizbullah bunların hepsi el kanlı terör örgütüdür ve bunların hepsi, Erdoğan’ın 20 yıllık iktidarında bu milletin tepesine kâbus gibi çökmüştür. PKK ile düşüp kalkan biri varsa AK Parti’dir. FETÖ ile devletin başına bela eden devletin en mahrem odasını, kozmik odayı FETÖ’ye teslim eden Erdoğan’dır. Şimdi Hizbullah’ı Meclis’e sokan da Erdoğan’dır. Teröre karşı olmayandan devlet adamı olmaz. PKK’nın, FETÖ’nün kökünü kazımak Bay Kemal’e nasip olacak” dedi.
Erdoğan’ın PKK elebaşı Abdullah Öcalan için 2003’te ve 2009’da iki tane af teklifi bulunduğunu da anımsatan Altay, “Gaffar Okkan’ı kim katletti, Hizbullah. Erdoğan, AK Parti listelerine 4 tane Hizbullahçı’yı koydu, milletvekili yaptı” dedi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.