“HER TAŞIN FARKLI ÖZELLİKLERİ BULUNUR”

“HER TAŞIN FARKLI ÖZELLİKLERİ BULUNUR”
Yayınlama: 21.10.2023
A+
A-

TOROS (Özel Haber) Meryem Ünal/ Sevil Çakmak – Adana Valiliği tarafından düzenlenen 2. Tesbih ve Doğal Taşlar Fuarında İstanbul’dan gelerek stantların arasında yer alan ‘Taş Sandığı’ doğal taş severlerini bekliyor. Her doğal taşın farklı özellikleri bulunmasıyla birlikte, gelen müşteriler görsel olarak dikkatini çekiyor. Stant sahibi Şeyma Yıldırım doğal taşların en çok tercih edileni ve özelliklerinden bahsetti.

“GELEN MÜŞTERİLERİN DOĞAL TAŞLARIN RENGİ DE İLGİSİNİ ÇEKİYOR”

Fuara ilk defa katılan Şeyma Yıldırım yoğunluğun çok fazla olduğuna dikkat çekti. Yıldırım, “En çok tercih edilen doğal taşlarımız ametist ve pembe kuvars taşı oluyor. Pembe Kuvars taşı, aşk ve sevgi taşı olduğundan dolayı dikkat çekiyor. Bunun yanı sıra gelen müşteriler doğal taşların rengi de ilgisini çekiyor. Bir diğer taşımız ise Ametist taşı bunun ilgi çekmesinin nedeni ise ortamda bulunan negatif enerjiyi pozitif enerjiye çevirdiği söylenir. Bu nedenle bu iki doğal taşımız müşterilerimiz tarafından tercih ediliyor” dedi.

Diğer taşlara değinen Şeyma Yıldırım şu ifadeleri kullandı; “Kaplan gözü taşımız ticarette başarıyı getirdiği söyleniyor. Rengi nedeniyle ise erkekler daha fazla satın alıyor. Bir de en fazla tercih edilen taş Ay taşı var. Bu taş da görsel olarak göze güzel gözükür, negatif enerjileri karşı kalkan görevi görür.”

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.