Hasan Hedbe’yi kaybettik

Hasan Hedbe’yi kaybettik
Yayınlama: 29.08.2022
A+
A-

 

(HABER MERKEZİ)-TOROS-Eski Futbol Hakemi ve Milli Bisikletçi Hasan Hedbe (70) geçirdiği kalp krizi sonrasında hayatını kaybetti. Hasan Hedbe’nin cenazesi Buruk Mezarlığında gözyaşları içerisinde toprağa verildi.

Bisiklet Milli Takım Antrenörü, Emekli Bölge Bisiklet Antrenörü ve uzun yıllar Futbol Hakemliği yapan Hasan Hedbe’nin vefatı spor camiasında büyük bir üzüntü yarattı. Toros Gazetesi olarak, merhuma Allah’tan rahmet, kederli ailesi ve sevdiklerine başsağlığı dileriz.

ÇİNTİMAR, HEDBE AİLESİNİN ACISINA ORTAK OLDU

Adana Gençlik ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar, Hedbe Ailesinin acısına ortak oldu. İl Müdürü Çintimar, “Emekli personelimiz, eski futbol hakemi ve milli bisikletçi Hasan Hedbe vefat etmiştir. Merhuma Cenâb’ı Allah’tan Rahmet, Kederli Ailesine başsağlığı diliyoruz” diye konuştu.

TÜLAY TAPÇI’DAN BAŞSAĞLIĞI MESAJI

Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Adana Şube Başkanı Tülay Tapçı, “Eski Hakem ve Gözlemcilerimizden, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü eski personeli Hasan Hedbe hocamızın vefat ettiğini üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayız. Merhuma Allah’tan rahmet, kederli Hedbe ailesine başsağlığı diliyoruz” dedi. Haber: Eda ARSLAN

 

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.