Halisçelik’ten TSYD’ye Hayırlı Olsun Ziyareti

Halisçelik’ten TSYD’ye Hayırlı Olsun Ziyareti
Yayınlama: 04.10.2023
A+
A-

TOROS (Haber Merkezi) – Adana Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Doç. Dr. Ergül Halisçelik, Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Adana Şubesinin yeni yönetimini ziyaret edip hayırlı olsun temennisinde bulundu.

Halisçelik’i, TSYD Adana Şube Başkanı Engin Kanber, Asbaşkanlar Adnan Poyraz, Ergun Kara, Sayman Hakan Köker ve Yönetim Kurulu Üyesi Doğan Gülbasar karşıladı.

TSYD İLE İŞBİRLİĞİMİZ SÜRECEK

Doç. Dr. Ergül Halisçelik, TSYD’nin ülkemizin etkin ve önemli TSK’larından biri olduğunu belirterek, “Öncelikle göreve gelen yeni TSYD Adana Şube Başkanı Engin Kanber ve yönetim kurulunda bulunan arkadaşlarımızı yürekten kutlarım. TSYD’nin yanındayız. Çünkü Büyükşehir Belediyesi olarak biz de sporun içinde ve paydaşız. TSYD ile işbirliğimiz sürecek” dedi.

HERZAMAN YANIMIZDA OLDUNUZ

TSYD Adana Şube Başkanı Engin Kanber ise sürekli yanlarında olan Adana Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Doç. Dr. Ergül Halisçelik’e yakın ilgi ve alakasından dolayı teşekkür ederek, “Herzaman derneğimizin yanında oldunuz. Sizinde söylediğiniz gibi işbirliğimiz artarak sürecek. Nezaketiniz ve ziyaretiniz için çok teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.