HAKEMLERİN ATLETİK SINAVI ADANA’DA YAPILDI

HAKEMLERİN ATLETİK SINAVI ADANA’DA YAPILDI
Yayınlama: 14.08.2023
A+
A-

TOROS(Özel Haber) Songül Bulut – Merkez Hakem Komitesi (MHK) tarafından 7.Bölge Klasman Hakem ve Gözlemcileri Bölgesel Yaz Seminer Atletik Test sınavı Adana’da gerçekleşti.

Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Adana Şube Başkanı Tapçı, “Seminer ve Atletik Test’e MHK 7. Bölge Sorumlumuz Seçim Demirel, MHK Eğitimcisi Sürhat Müniroğlu, BHK üyeleri M. Kürşat Uçar Ali Karatutlu, Adana, Mersin, Niğde, Aksaray, Karaman İHK Başkan ve üyeleri ile birlikte 7. Bölge hakem ve gözlemcilerinin katıldığı seminerin açılış konuşmasını yapan Seçim Demirel hocamız hakem ve gözlemcilere başarılı bir sezon geçirmeleri temennisinde bulunmuştur” dedi.

 

Dernek Başkanı Tapçı, “MHK Eğitimcisi Sayın Sürhat Müniroğlu hocamızın sunumu ile gerçekleşen seminer sonrası Atletik test sınavını başarı ile tamamlayıp Adana’mızı profesyonel müsabakalarda temsil edecek olan Klasman Hakemlerimiz, lige hazır olduklarını ve aşırı sıcaklara rağmen her gün disiplinli bir şekilde yaptıkları antrenmanlar ile sezon başı zor olan Atletik test sınavını başarı ile tamamlamışlardır” diye konuştu.

 

Dernek Başkanı Tapçı, konuşmasını şöyle tamamladı: “Klasman Hakemlerimiz, günün zor şartlarına rağmen verdikleri üstün mücadele ve dirayetler neticesinde tüm üyelerimizi tebrik ediyor yeni sezonun ülkemize, ilimiz Amatörlerine ve hakem camiasına hayırlı olması dileğiyle Hakem ve Gözlemcilerimize 2023-2024 futbol sezonunda başarılar diliyorum. Ayrıca, seminer sunumunda oyun kuralları ile ilgili hakem ve gözlemcileri aydınlatarak verdiği değerli bilgiler nedeniyle Sürhat Müniroğlu hocamıza ve gün boyu tüm misafirlerimizle yakından ilgi gösterip hakemlerimize yardımcı olan Yönetim Kurulu üyemiz Fatih Deliçay’a teşekkür ederim.”

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.