HAİRFEST 2 İLE YILDIZLAR GEÇİDİ ADANA`DA

HAİRFEST 2 İLE YILDIZLAR GEÇİDİ ADANA`DA
Yayınlama: 16.04.2024
A+
A-

TOROS (Özel Haber) Songül Bulut – Sektörün önde gelen firmalarından Bosshair sponsorluğunda düzenlenecek olan Hairfest 2 heyecanı yaklaşıyor.

Altı farklı kategoride meslekte yer edinmek isteyen yarışmacıların sanatlarını sergileyeceği etkinlik 28 Nisan`da Adana İnci Otel’de gerçekleşecek.

Sektörde ustalığını ispatlamış, yaptığı çalışmalarla marka olmuş isimler tüm kategorilerde jüri üyesi olarak yarışmacıların çalışmalarını yorumlayacak.

Erhan Alcan’ın kurucusu olduğu Bosshair firmasının çatısı altında gerçekleşecek olan etkinlikte Hatay Sorumlusu Güneş Altın “ Firma olarak kendi ustalarımızı sektöre kazandırmak, meslekte yer edinmek isteyen arkadaşlarımıza yol göstermek, özgüven kazandırmak için bu tür organizasyonlara çok önem veriyoruz”dedi.

Etkinlik yöneticilerinden Beytan Tanrıkulu ve Cengiz Filiz ise mesleğimizi daha ileriye götürebilmek için yaptığımız projelerde özgüvenli meslektaşlarımızı görmek,onlarla beraber bir organizasyon yapmak bizi çok mutlu ediyor”dedi.

Recep Elmacı’nın onur konuğu olarak yer alacağı ve İbrahim Akgöz’ün moderatörlüğünde yapılacak olan etkinliğin muhteşem jüri üyeleri şu şekilde.

Türban kategorisinde Dilek Kaya başkanlığında Şengül Tokmak, Şölen Tangüler yer alacak. Türban kategorisinde ayrıca Emine Şanlıtürk jüri tahkiminde yer alacak.

Nail-art kategorisinde Gözde Ezer yarışmacıların çalışmalarını yorumlayacak.

Topuz kategorisinde ise Bahar Sesli başkanlığında Demet Ata, Ceyhan Can, Nuray Yurdakul, Rahime Kaya, Selma Çapar gibi alanında uzman ve başarılı kişiler yer alacak.

Erkek Kesim kategorisinde Erhan Ünal başkanlığında,Doğukan Göktaş,Sait Furkan İvgen, Şentürk Aslan, Yılmaz Karaahmetli, Seyfi Şekerdağ, Erhan İpek, Eren Çınar, Enver Tekin jüri olarak yer alacak.

Kadın kesim kategorisinde ise Alev Yakıcı, Derya Şahin, Linda Nalbant, Ahmet Uras, Ender Taylan jüri olarak yarışmacılarla beraber olacak.

Make-up kategorisinde Ayşe Hezer başkanlığında Tuğba Meşe jüri olarak yer alacak.

Jüri üyelerinin yanı sıra Cuma Karaahmetli, Mehmet Kemal Kanat, Emine Şanlıtürk, Mehmet Koyuncu, Emine Yürekli ve Bayram Deler jüri tahkim kurulunda yer alacak.

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.