Güner’den mükellef ziyaretleri

Güner’den mükellef ziyaretleri
Yayınlama: 19.10.2023
A+
A-

TOROS(Haber Merkezi) – Adana Vergi Dairesi Başkanı Ümit Güner, Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cafer Esendemir’i ziyaret etti.

ÇGC Kültür ve Sosyal Tesisleri’nde gerçekleşen ziyarete beraberinde Mükellef Hizmetleri Müdürü Taner Canbolat ile birlikte gelen Güner, Vergi Dairesi olarak mükellefleri ziyaret ederek sorun ve taleplerini dinlediklerini belirtti.

Her mükellefin kendileri için özel ve önemli olduğunu vurgulayan Güner, “ Kurumsal görevimizi en iyi şekilde yerine getirirken bütün çalışanlarımız ile birlikte en iyi hizmeti sunmak için, hızlı, etkin ve çözüm odaklı olarak çalışıyoruz.”dedi.

VATANDAŞLARIMIZ DİJİTAL VERGİ DAİRESİNDEN İŞLEMLERİNİ GERÇEKLEŞTİREBİLİRLER

Vergi mükelleflerinin her türlü vergi işlemlerini kuruma gelmeden, Dijital Vergi Dairesi ile elektronik uygulamalara tek bir yerden ulaşıp, işlemlerini daha hızlı ve güvenli bir şekilde gerçekleştirebileceklerini hatırlatan Başkan Güner, “Mükelleflerimize, kamuya olan borçlarını taksitler halinde ödenmesi, ihtilafların sonlandırılması, matrah artırımı, işletme kayıtlarının gerçek duruma uygun hale getirilmesi gibi önemli büyük avantajlar sunan 7440 sayılı Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılması ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun 12.03.2023 tarihinde yayımlanarak yürürlüğe girmişti. Adana’da kanunun getirdiği avantajlardan yararlanmak isteyen vatandaşlarımız 31 Ekim 2023 tarihine kadar başvurularını yapabilirler” diye konuştu.

Türkiye Gazeteciler Federasyonu Başkanvekili ve ÇGC Yönetim Kurulu Başkanı Cafer Esendemir; verginin kutsallığına işaret ederek, “Devlet; vatandaşın beklediği hizmetleri yerine getirebilmek için vergi toplamak zorunda. Verginin adaletli ve zamanında tahsil edilmesi; hizmetlerin aksamaması ve ihtiyaçları karşılaması açısından büyük önem taşıyor. Kurum da bu görevini yerine getirirken daha anlaşılabilir dil kullanması, yardımcı olma ve yönlendirme anlamında daha başarılı bir hizmet vermesi halinde; yanlış anlaşılmalardan kaynaklı sorunlar en aza inecektir. Bu amaç doğrultusunda; mükellef ziyaretiniz çok önemli. Bu çabanızdan dolayı sizi kutluyorum” diye konuştu.

Ziyarete ÇGC Başkanı Cafer Esendemir, Başkan Yardımcısı A.Engin Kanber, Mali Sekreter Süreyya Aksoy, Yönetim Kurulu Üyeleri Mustafa Akköse ve Çetin Ulucan ile Veysel Arslan katıldı.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.