Gündoğdu- Ç.Ü İşbirliği

Gündoğdu- Ç.Ü İşbirliği
Yayınlama: 22.06.2022
A+
A-

 

(HABER MERKEZİ)-TOROS-Gündoğdu Vakfı’nın destekleri ile Gündoğdu Okullarında yapılan 2022 Kariyer Fuarında işbirliği yapılan Çukurova Üniversitesi’ne (Ç.Ü) teşekkür plaketi verildi. Gündoğdu Vakfı Başkanı Dr. Gökhan Gündoğdu, “Üniversitemiz ile işbirliğimiz sürüyor” dedi.

Adana Gündoğdu Koleji kampüsünde düzenlenen bölgenin eğitim dünyasındaki en kapsamlı Kariyer Fuarı ‘G-KAF’22’ye şehrimizin ve ülkemizin seçkin üniversiteleri ile kamu ve özel sektör kuruluşları katılırken öğrenciler fuara büyük ilgi göstermişti.

TEŞEKKÜR PLAKETİ VERİLDİ

Çukurova Üniversitesi Eğitim Fakültesi Eğitim Bilimleri Dekan Yardımcısı Doç.Dr. Oğuzhan Kırdök, Çukurova Üniversitesi Kariyer Merkezi Öğretim Görevlisi Arif Doğan Ülkü, Çukurova Üniversitesi İşletme Bölüm Başkanı Prof. Dr. Azmi Yalçın ve Çukurova Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi Teknoloji Transfer Ofisi A.Ş. Doç. Dr. Yusuf Ziya Halefoğlu’na teşekkür plaketi takdim edildi.

ÖĞRENCİLER: BİZİM

İÇİN ÇOK İYİ OLDU

Hayallerindeki üniversitelerde okumak ve iş hayatında başarılı olmak isteyen öğrenciler, fuarda bu konularda bilgiler edindiler. Öğrenciler, “Bizim için çok güzel bir etkinlik oldu. Üniversiteler burada, büyük sanayi kuruluşları burada ve hepsinden bir şeyler öğrendik. Çok yararlı bir fuar oldu” dediler.

GÜNDOĞDU: İŞBİRLİĞİMİZ SÜRÜYOR

Gündoğdu Vakfı Başkanı Dr. Gökhan Gündoğdu, “Adana’mızın ve ülkemizin gözbebeği Çukurova Üniversitemiz ile Vakfımız, eğitim ve kariyer konularında işbirliğine devam ediyor. Kıymetli rektörümüz Prof. Dr. Meryem Tuncel ile değerli öğretim üyesi hocalarımıza teşekkür ederim” dedi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.