“GÜMBÜR GÜMBÜR ENERJİ GELİYOR, ADANADAKİ ENERJİ İLE BİRLEŞEREK BÜYÜYOR”

“GÜMBÜR GÜMBÜR ENERJİ GELİYOR, ADANADAKİ ENERJİ İLE BİRLEŞEREK BÜYÜYOR”
Yayınlama: 17.04.2024
A+
A-

TOROS (Özel Haber)- Melisa Karmış / Meryem Ünal Kültür ve Turizm Bakanlığınca düzenlenen Türkiye Kültür Yolu Festivalinin ilk durağı olan Adana’daki Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalının, 13-21 devam edecek. Bu yıl 12’ncisi “Nisan’da Adana’da” sloganıyla organize edilen karnaval bugün stantlarda satışlar başladı. Karnavalda stant açan Yaşam koçu, terapist, doğal taş uzmanı Sevgi Öcal karnaval hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

“TURUNCU AKIŞI SAĞLAR”

Sevgi Öcal konuşmasında karnavala katılmaktan çok mutlu olduğuna değinerek başladı; “Burada olmak ve bu şenliğe katılmak kendim için veya Adana için bir şey yapıyor olmak beni çok mutlu ediyor. Bu etkinlik aslında Adana değil aslında dünya çapında olabilecek etkinliklerden birisi. Bir sürü şehirlerden gelip buraları ziyaret eden insanlar bizim kültürümüzü daha iyi biliyorlar. Turuncu renk ayrıca sakra çakradır. Adana’nın sembolü yani yaratıcılık çakrasıdır. Ne niyetle bulunursanız deriz ki etrafınızda turuncu renk bulundurun, turuncu akışı sağlar. Rahmi atmış gibi o enerjiyi, o niyetler büyür kocaman bir gerçeğiniz olur. “

“SEMBOLLER İLE HAYAT BİZİMLE KONUŞUR”

Sevgi Öcal, “Stantta bulun ürünlerin hepsinin farklı bir anlamı var. Kendinizin renkleridir uysanız da , kendinizin şekilleridir, yakaladığınız ürünlerdeki yaratımlarınız herkeste her şey vardır ama kendine göre seçimlerine göre şekillenmiştir. Neden mum, neden sabun. Renkleri, şekilleri farklı çünkü semboller ile hayat bizimle konuşur. Bizde kendi sembollerimizi ortaya koyarız. Satışlarımız bugün başlayacak henüz yeniyiz ama ben satışların yüksek olacağını düşünüyorum” dedi.

Sevgi Öcal konuşmasını sonlandırırken karnaval hakkında şu ifadelere yer verdi; “Karnaval insanların heyecanını arttıran bir şey.  Çünkü rutinde olan her şey bizi sıkıyor biliyorsunuz. Burada ana amaç kendi ürünlerimizi sergilemek olsa dahi gümbür gümbür enerji geliyor, Adana’daki enerji ile birleşerek büyüyor.”

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.