Güç birliği çağrısı

Yayınlama: 15.06.2022
A+
A-

 

Türkiye Spor Yazarları Derneği Adana Şube Başkanı Kerim Hoşfikirer, olağanüstü genel kurulda başkan seçildikten sonra yoğun temposuyla dikkat çekiyor. Spor ile ilgili toplantıları takip ediyor, TSYD adına bulunduğu her yerde örnek davranışlarıyla takdir topluyor.
Hayırlı olsuna gelen kurum ve kuruluş temsilcilerine Türkiye Spor Yazarları Derneği’nin yapısını, çalışmalarını ve Türkiye adına ne gibi çalışmalar yaptığını anlatıyor.
Başkan Kerim Hoşfikirer’i en son ziyaret eden Adana Tenis, Dağ ve Su Sporları Kulübü Başkanı Ali Refah Keskin oldu.
TSYD Yönetim Kurulu Üyesi Doğan Gülbasar ve Adana Şube Müdürü Mehmet Önal’ın da bulunduğu ziyarette TSYD projelerine destek sözü veren Keskin, Adana için güç birliği çağrısında bulundu.
Ne diyor Keskin; “ATDSK başkanı olarak kendim için ne dün, ne bugün hiç bir şey istemedim. Biz spor adamıyız. Biz Adana aşığıyız. Bizim tek sevdamız Adana, tek sevdamız Türkiye. Adana’da büyük bir potansiyel var. Şahsımıza değil, Adana’ya çalışacağız. Kulübümüz Avrupa’nın dördüncü büyük kulübü. Önümüzdeki yıl 14,5 milyon liralık daha yatırım yapacağız. Daha büyük projelerimiz de var. Bunun için de devlet büyüklerimizin desteğini istiyoruz.”
Belediyeler dahil Adana’da her kurum kendi paydaşlarıyla güç birliği yapsa kentin sorunlarına da çözüm yolu bulunmuş olur değil mi?
Türkiye Spor Yazarları Derneği Adana Şube Başkanı Kerim Hoşfikirer, bu yönüyle büyük çaba sarf ediyor.
Bir de şu devlet büyükleri diye anılanlar elini taşın altına koysa…
“Devlet büyüklerimizin desteğini istiyoruz.” diyenlerin çağrısını duysa… Ah bir duysa!

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.