GÖKHAN UZUNÖMÜR UMUT DOLU

GÖKHAN UZUNÖMÜR UMUT DOLU
Yayınlama: 09.01.2024
A+
A-

TOROS (Haber Merkezi) – Bitexen Adana 1954 FK Başkan Yardımcısı Gökhan Uzunömür, ligde ikinci yarı öncesinde umut dolu açıklamalarda bulundu. TFF 3.Lig 4.Grupta ligin ilk yarısını zirvede tamamladıkları için takım olarak çok mutlu olduklarını belirten Uzunömür, bu başarılarını ligin ikinci yarısında da sürdüreceklerini söyledi.

Devre arası kamp çalışmalarını Antalya Belek’te tamamladıklarını belirten Uzunömür, “12 Ocak’ta Adana’da toplanarak, 21 Ocak’ta Tarsus Şehir Stadında konuk edeceğimiz Elazığ maçının hazırlıklarına start vereceğiz. Başarılarından dolayı teknik heyet ve futbolcu kardeşlerimizi tebrik ediyorum. Her zaman yanımızda olan muhteşem taraftarlarımıza çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Başkan Menderes Kutlu’nun hedefleri doğrultusunda şampiyonluk hedefine emin adımlarla yürüdüklerini belirten Gökhan Uzunömür, “Takımımızda herkes üzerine düşeni yapıyor. Birlik ve beraberlik içerisinde yolumuza devam ediyoruz. Takım olarak kısa sürede büyük işler başardık. Başarımız dur-durak bilmeden devam edecek. Tek hedef şampiyonluk. Ligin ikinci yarısında herkesi yanımızda görmek istiyoruz” dedi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.