Gelin ve kaynana yuvalarının yıkılışını üzüntü içerisinde izledi

Gelin ve kaynana yuvalarının yıkılışını üzüntü içerisinde izledi
Yayınlama: 10.10.2023
A+
A-

(İHA) – Depremin vurduğu Hatay’da birlikte yaşadıkları ağır hasarlı evlerinin yıkımını acı içerisinde izleyen gelin ve kaynana gözyaşlarına hakim olamadı.
Kahramanmaraş merkezli depremlerin vurduğu Hatay’da ağır hasarlı binaların yıkım ve enkaz kaldırma çalışmaları sürüyor. Antakya ilçesi Doğanköy Mahallesi’nde ise yıkım gözyaşına neden oldu. Depremden önce uzun yıllar geliniyle aynı evi paylaşan Keyli Diboğlu, yıllarını geçirdiği yuvasının yıkılışını gelini Sabahat Diboğlu ile birlikte izledi. Evlerinin yıkılışında acı dolu anlar yaşayan gelin ve kaynana, alışılmışın dışında bu kez birlikte gözyaşı döktüler.

“Ben 21 yıldır, kayınvalidem 30 yıldan fazla süredir burada yaşıyordu”
Yuvasının yıkılışını üzüntü içerisinde izlediğini belirten Sabahat Diboğlu, “Kayınvalidem ve kayınbabamın evleriydi, bizler de beraber oturuyorduk. Ben 21 yıldır, kayınvalidem 30 yıldan fazla süredir burada yaşıyordu. Çocuklarımız burada doğup, büyüdü. Benim kızım bu evden gelin oldu, şu anda sadece acı var. Çok üzüntülüyüz, herkes gibi. Rabbim bu acıyı kimseye yaşatmasın. Deprem günü kıyamet koptu, dünyanın sonu geldi dedik. Burada anılarımız, her şeyimiz gidiyor. Geçmişimiz, çocuklarımızın anıları gidiyor. Şu an acılarımızı izliyoruz burada” dedi.
Keyli Diboğlu’da yıllarını geçirdiği yuvasının yıkılmasından dolayı üzüntülü olduğunu söyledi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.