“Gelecek Türk asrıdır, geleceğin gücü Türkiye’dir!”

“Gelecek Türk asrıdır, geleceğin gücü Türkiye’dir!”
Yayınlama: 31.12.2023
A+
A-

Toros (Haber Merkezi)- Yeni yıl mesajı yayımlayan MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, Türkiye’nin önünün açık olduğunu, Türkiye’nin varlığının tüm dünyaya güven verdiğini vurguladı. Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, Türkiye’nin ve Türk Milleti’nin küresel barış, huzur ve istikrar için büyük bir şans olduğunu ifade etti.

Yusuf Kanlı’dan yeni yıl mesajı…

Yeni yıl mesajı yayımlayan MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, Türkiye’nin önünün açık olduğunu, varlığının tüm dünyaya güven verdiğini vurguladı. Başkan Kanlı, mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Türk-İslam dünyası için güvencedir”

“İnsanlığın çekim merkezi ve Dünyanın en zorlu coğrafyası olan bölgemizde varlığını kabul ettiren ve sonsuza dek yaşayacak Türkiye Cumhuriyeti, küresel barış, huzur ve istikrar için hiç kuşkusuz büyük bir şanstır. Türkiye aynı zamanda Türk-İslam Dünyası için de büyük bir güvence anlamı taşımaktadır.”

“300 milyon Türk” vurgusu…

“Nice medeniyetler inşa etmiş, zalimlerin korkulu rüyası, adaletin timsali, tarihi şan ve şerefle dolu olan Türk Milleti de aynı şekilde yine bütün insanlık âlemi için vazgeçilmez bir değer ve güvencedir. Dünyanın en geniş topraklarında kurduğu devletlerde ve özerk bölgelerde yaşayan 300 milyon Türk, ‘Türk Asrı’nın heyecanı içindedir.”

Urumçi, Keşmir, Tebriz, Kudüs…

“Biz Büyük Türk Milletiyiz; kaderimiz ve kederimiz aynıdır, sevinçte ve tasada biriz, beraberiz. Urumçi, Keşmir, Astana, Karabağ, Tebriz, Ankara, Kerkük, Budapeşte, Bosna, Trablus, Kırım; Kudüs… Tüm soy ve gönül coğrafyamızda ortak atar kalbimiz.”

“Depremlerde büyük acılar yaşadık”

“Şubat ayında meydana gelen asrın felaketi depremler nedeniyle Türk Milleti olarak büyük acılar yaşadık, aynı zamanda Cumhuriyetimizin 100. yılını coşkuyla idrak ettik. Acılarımızla, sevinçlerimizle 2023 yılını geride bırakırken, 2024’e ise yeni umutlarla adım atıyoruz.”

“Yılmayacağız, yıkılmayacağız”

“Dünyayı kan ve gözyaşına boğan İblis’in ve uşaklarının tüm tuzaklarını bozacağız. İhanet ve husumet kuşatmasına karşı asla yılmayacağız, yıkılmayacağız; birbirimize daha çok sarılıp daha iri, daha diri olacağız. Vatanımıza, bayrağımıza, ezanımıza, Atatürk’ümüze, tüm milli ve manevi değerlerimize sonuna kadar sahip çıkacağız. Felaket tellallarına ve fitnecilere kulak tıkayacağız. Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Beyefendi’nin ifadeleriyle gelecek Türk asrıdır, geleceğin gücü Türkiye’dir.”

“Kan ve gözyaşının dinmesini temenni ediyorum”

“Bu duygu ve düşüncelerle; yeni miladi yılın ülkemize, milletimize, Türk-İslam âlemine, tüm insanlığa hayırlı olmasını, Doğu Türkistan’da, Keşmir’de, Kırım’da, Gazze’de ve tüm gönül coğrafyamızda zulmün son bulmasını, akan kan ve gözyaşının dinmesini temenni ediyor, bütün hemşehrilerime sağlık, mutluluk ve esenlik dileklerimle selam ve saygılarımı sunuyorum.”

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.