Final’de yayın hazırlıkları tamam

Final’de yayın hazırlıkları tamam
Yayınlama: 25.06.2022
A+
A-

 

(HABER MERKEZİ)-TOROS- Final Eğitim Kurumları’nın başarısında büyük öneme sahip olan “Yayın Hazırlama Komisyonları” Türkiye’nin dört bir yanından gelen Final öğretmenlerinin katılımı ile Adana Final Okulları’nda toplandı.

Yayın Hazırlama Komisyonları Açılış Toplantısı’na Final Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Taşel, Final Eğitim Kurumları Genel Müdürü ve Adana Final Okulları Kurucusu Şevket Ertem, Ertem Matbaası Kurucusu Mustafa Ertem, Adana Final Okulları yöneticileri, öğretmenlerinin yanı sıra Türkiye genelinde görev yapan Final Eğitim Kurumları öğretmenlerinden oluşan 200 kişi katıldı.

Sistemli Çalışmanın Örneği

Her yıl okulların kapanmasının ardından çalışmalarına başlayan Yayın Hazırlama Komisyonları’nda Final Ailesi öğretmenlerinin sistemli çalışmasının bir örneği sergilenirken, yıl boyu hazırlanan sorular seçiliyor, testler ve tarama-deneme sınavları hazırlanıyor. Komisyon çalışmalarının Final Okulları için öneminden bahseden Final Eğitim Kurumları Genel Müdürü ve Adana Final Okulları Kurucusu Şevket Ertem, tüm katılımcılara teşekkür ederek 42 yıldır eğitim sektöründe olmanın verdiği tecrübe ile değişen sınav ve eğitim sistemine en hızlı uyum sağlayan bir yapıda olduklarının altını çizdi. Şevket Ertem geçmişten bu yana yayın hazırlama komisyonuyla yapılan çalışmaları ve dikkat edilmesi geren hususları aktararak konuşmasını tamamladı.

6 Gün Süren Çalışmalar

Final Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Taşel ise Yayın Hazırlama Komisyonu’nun yıllardır süregelen sistemli bir çalışmanın ürünü olduğunu ve bu sistem sayesinde her zaman kendi kendine yeten bir kurum olmayı başardıklarını ifade ederek komisyona katılan ve destek olan herkese teşekkürlerini sundu.

Toplantı sonrası başlayan çalışmalar 19 branşta 22 grup halinde olmak üzere 6 günde tamamlandı.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.