Final Okulları’nda karne heyecanı

Final Okulları’nda karne heyecanı
Yayınlama: 18.06.2022
A+
A-

 

(HABER MERKEZİ)-TOROS-2021-2022 eğitim-öğretim yılını başarıyla tamamlayan Adana Final Okulları öğrencileri karnelerini aldı. Bu yıl ilk defa karne alan 1. Sınıf öğrencilerinin heyecanı ise görülmeye değerdi.

Adana Final Okulları’nda 2021-2022 eğitim-öğretim yılını tamamlayarak bir yıl boyunca verdikleri emeklerin karşılığını alan öğrenciler, karne heyecanını çeşitli etkinliklerle kutladı. Adana Final Okulları Genel Müdürü M. Turhan Orhan, Fen ve Anadolu Lisesi Müdürü Hakan Caner Taş ve İlk-Ortaokul Müdürü Sibel Nuran ise öğrenci ve öğretmenleri tebrik etti.

Adana Final Okulları Genel Müdürü M.Turhan Orhan; “Salgın süreci hepimizi çok yakından etkiledi, bu süreçte Final Okulları olarak yaptığımız değerlendirmeler sonucu cam cama eğitim yapmaktansa, bazı zorluklara katlanıp, can cana eğitim yapmayı tercih ettik. Bu süreçte fedakarlık yaparak okula gelen öğretmenlerime, bütün riskleri dikkate alarak çocuklarını okula gönderen değerli velilerime de teşekkür ederim.” dedi. Bu çabanın karşılığını da Türkiye’de ilk kez hem LGS’de hem YKS’de Türkiye Birincisi çıkararak aldıklarını söyleyen Orhan, çok başarılı, huzurlu, mutlu bir dönem geçirdiklerini, bunun bir ekip işi olduğunu dile getirdi.

Orhan konuşmasının devamında, “Okul yönetimimiz, öğretmenlerimiz, personelimiz, velilerimiz ve öğrencilerimiz ile birlikte iş birliği ve uyum içerisinde çalıştık ve karşılığını aldık. Bundan sonra da bu özverili çalışmalarımızdan ve kurum kültürümüzden taviz vermeden aynı birliktelikle çalışmaya devam edeceğiz. Bu doğrultuda okulumuzda ‘Hem Yaşam Hem Sınav Başarısı’ kaçınılmazdır. Hepinize bol bol kitap okuyacağınız, hobiler edineceğiniz ve dinleneceğiniz bir tatil diliyorum.” dedi. Hep bir ağızdan okunan İstiklal Marşı’nın ardından öğrenciler ellerinde karneler ile sevinçle tatile ve ailelerine koştu.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.