Eşiyok, “Yeni bir heyecanla yeniden başlıyoruz”

Eşiyok, “Yeni bir heyecanla yeniden başlıyoruz”
Yayınlama: 13.11.2023
A+
A-

TOROS (Haber Merkezi) – Demokrat Parti (DP) Yüreğir İlçe Başkanı Yusuf Eşiyok güven tazeledi. Eşiyok, “Yeni bir heyecanla, partimizi daha iyi yerlere el birliği ile taşımak için canla başla çalışmayı sürdüreceğiz” dedi.

DP Yüreğir İlçe Başkanlığı seçimlerine DYP Eski milletvekillerinden İbrahim Cevher Cevheri, DP Adana İl Başkanı Ömer Tan, İl Mali Sekreteri Mustafa Tümer de katıldı. DP Yüreğir İlçe Başkanlığı’na yeniden seçilerek güven tazeleyen Yusuf Eşiyok, Yüreğir’in; 450 bini aşan nüfusu ve tarımsal potansiyeli ile Adana’nın ekonomik gelişmişlik kapasitesi yüksek ilçelerinden biri olduğunu belirterek, 2024 yılında yapılacak yerel seçimlerin ilçenin kalkınması ve büyümesi için son derece büyük önemi olduğunu söyledi. Yüreğir’i her alanda daha ileri taşıyacak yerel yöneticilere ihtiyaç olduğuna dikkat çeken Eşiyok, “Demokrat gelenekten aldığımız güçle, partimizi her geçen gün büyüterek yolumuza devam ediyoruz. Milletimizin refah seviyesinin artırılmasına katkı sağlamak için Demokrat Parti kadroları hazır. Bugüne kadar partimizin çalışmalarını geniş kitlelere duyurmak için yaptığımız çalışmalara yenilerini eklemek için sabırsızlanıyoruz.” diye konuştu.

Eşiyok, kendisini Yüreğir İlçe Başkanlığı için yeniden seçen tüm üyelere de teşekkür etti.

DP Yüreğir İlçe Yönetimi ise şu isimlerden oluştu: Yusuf Eşiyok (Başkan), Ersoy Gözgeç, Metin Terlikcioğulları, Kubilay Altıntel, Osman Kütük, Mustafa Gaygusuz, Oktay Artımar, Mustafa Özdemir, Soner Kulak, Celal Özkan, Zafer Yiğit, Zafer Atmaca.

Bu arada, seçim dolayısıyla Başkan Yusuf Eşiyok, Cevher Cevheri ve partilileri kurban kestirerek karşıladı.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.