Ermez, “İYİ Parti seçimden daha güçlü çıkacak”

Ermez, “İYİ Parti seçimden daha güçlü çıkacak”
Yayınlama: 17.01.2024
A+
A-

TOROS (Özel Haber ) Serdar Akın – İYİ Parti Seyhan ilçe belediye Meclis üyesi Aday adayı Necip Ermez “Seyhan’da ne kadar iddialı olduğumuzu herkes görecek” dedi.

İyi Parti kurulduğunda Adana’daki teşkilatlanmada kurucu üye olduğunu, değişen üç il başkanının yönetiminde görev aldığını ifade eden  Seyhan ilçe belediye Meclis üyesi Aday adayı Necip Ermez, “Eskişehir Anadolu Üniversitesi Mahalli İdareler bölümü mezunu ve Emniyet teşkilatından emekli oldum. İyi parti kurulduğunda ilk kurucu üye olarak partime hizmet etmeye başladım. Adana il başkanlığında kurulduğu günden bu yana üç il başkanımızın yönetiminde görev alarak çalışmalarıma devam ettim. Bunun yanı sıra İyi parti il teşkilatında iki dönem seçim işleri başkanlığı yaptım” ifadelerini kullandı.

Partimizin ilk gün gibi heyecanımız devam ederken, gerekli tecrübem ile İYİ Parti Seyhan ilçe belediye Meclis üyesi Aday adayı olarak 31 Mart’ta yapılacak seçimlere hazırlandığını belirten Ermez “Seyhan’da ne kadar iddialı olduğumuzu herkes görecek” dedi.

 

 

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.