Erhan Koç Adana 1954 FK’da

Erhan Koç Adana 1954 FK’da
Yayınlama: 01.06.2022
A+
A-

 

(HABER MERKEZİ)-TOROS-Bölgesel Amatör Lig’de yeni sezonda şampiyonluk planı yapan halkın takımı Adana 1954 FK’nın yeni teknik direktörü belli oldu. Tecrübeli teknik adam Erhan Koç, Turuncu-Beyazlı ekiple anlaştı.

Halkın takımı Adana 1954 FK’nın Başkanı Menderes Kutlu, tecrübeli teknik adam Erhan Koç’ın Bölgesel Amatör Lig’de birçok şampiyonluk yaşadığını ve bu başarısını kendilerinde de devam ettireceğine inandıklarını söyledi. Halkın takımı olduklarını hatırlatan Başkan Kutlu, “Yeni sezonda taraftarlarımızla omuz omuza vererek, takımımızı layık olduğu 3.lige taşıyacağız” dedi.

Başkan Menderes Kutlu, Başkanvekili İrfan Güler, Başkan Yardımcıları Mahir Şafak ile Mehmet Kutlu, Genel Kaptan Burak Erdem, Basın Sözcüsü Necip Erdoğan ve Yönetim Kurulu Üyesi Halil İbrahim Altınışık ile bir araya gelen tecrübeli teknik adam Erhan Koç, yeni sezonda Adana 1954 FK’nın şampiyonluğa ulaşması için elinden geleni yapacağını vurguladı.

TAYFUN İKİZ ADANA 1954 FK’DA

Adana 1954 FK, önemli bir ismi daha transfer etti. Niğde Belediyespor’un sağbeki Tayfun İkiz, Turuncu-Beyazlı renklere dahil oldu. Başkan Menderes Kutlu ile bir araya gelen İkiz,”Transferimde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Adana 1954 FK’nın başarısı için elimden geleni yapacağım” diye konuştu.

 

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.