EREN’DEN ÇANKAYA MAÇINA DAVET

EREN’DEN ÇANKAYA MAÇINA DAVET
Yayınlama: 27.02.2024
A+
A-

TOROS (Haber Merkezi) – Bitexen Adana 1954 FK’nın Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Eren, takım olarak şehrimizi ayağa kaldırdıklarını belirtirken şampiyonluğa ulaşacaklarını söyledi.

TFF 3.Lig 4.Grupta lider durumda bulunan Bitexen Adana 1954 FK’da gözler Pazar günü saat 14.00’de Tarsus Şehir Stadında konuk edeceği Güneş Holding Çankayaspor maçına çevrildi.

Turuncu-Beyazlı ekip, Güneş Holding Çankaya karşılaşmasını da kazanarak şampiyonluk hedefine bir adım daha yaklaşmayı planlıyor. Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Eren, birlik ve beraberlik içerisinde olduklarını belirterek, “Yönetim, teknik kadro, futbolcu kardeşlerimiz ve taraftarlarımızla şampiyonluğa odaklandık” dedi.

Yönetim Kurulu Üyesi Eren, Güneş Holding müsabakasına tüm Adanalıları davet etti. En önemli maçın en yakın maç olduğuna dikkat çeken Eren, “Öncelikle Çankaya maçını düşünüyoruz. Kaplanlar Grubu, liseli gençler ve her yaştan futbolseverlerin desteği ile Çankaya maçını da kayıpsız geçeceğimize inanıyoruz” şeklinde konuştu.

Eren, tüm siyasetçileri, belediye başkanlarını ve Adana halkını pazar günü yanlarında görmeyi çok istediklerini sözlerine ekledi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.