Erdem’den futbolcu seçmelerine davet

Erdem’den futbolcu seçmelerine davet
Yayınlama: 25.07.2022
A+
A-

 

(HABER MERKEZİ)-TOROS-Bölgesel Amatör Lig’de yeni sezonda şampiyonluk amaçlayan halkın takımı Adana 1954 FK, altyapısına yeni yetenekli isimleri kazandırmak adına futbolcu seçmesi yapacak. Turuncu-Beyazlı ekibin Genel Kaptanı Bur ak Erdem, futbolcu seçmelerine herkesi davet etti.

Gündüz Tekin Onay Tesislerinde yapacakları futbolcu seçmelerine tüm gençleri beklediklerini dile getiren Genel Kaptan Burak Erdem, “Bugün 2009, 2010 ve 2011 doğumlular, yarın 2007 ve 2008 doğumlular ve diğer gün de 2005 ve 2006 doğumlular katılabilecek. Futbolcu seçmeleri saat 18.00’de yapılacak” dedi. Burak Erdem, seçmelere katılacak sporcuların yanlarında kimlik fotokopilerini ve sporcu kıyafetlerini getirmeleri gerektiğini sözlerine ekledi.

Genel Kaptan Burak Erdem, halkın takımı olarak altyapılarına yıldız oyuncu seçeceklerini belirterek, “Geleceğin yıldızları için seçmeler başlıyor. Gençlerimizi bekliyoruz. Altyapı çok önemlidir. Başkanımız Menderes Kutlu’nun önderliğinde Adana futboluna heyecan yaşatmaya devam edeceğiz. Yetenekli gençlerimizi kulübümüzün çatısı altında toplamayı amaçlıyoruz” diye konuştu.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.