ERDEM: TARAFTARLARIMIZI YANIMIZDA GÖRMEK İSTİYORUZ

ERDEM: TARAFTARLARIMIZI YANIMIZDA GÖRMEK İSTİYORUZ
Yayınlama: 14.09.2023
Düzenleme: 14.09.2023 17:30
A+
A-

TOROS (Haber Merkezi) – 3.futbol ligi 4.grupta şampiyonluk planlayan Bite×en Adana 1954 FK’nın Genel Kaptanı ve iş insanı Burak Erdem, ligin ikinci haftasında Pazar günü saat 16.00’da Tarsus Şehir Stadı’nda oynayacakları Muşspor maçında taraftarlarını yanlarında görmeyi istediklerini söyledi.

Ligin ilk maçında deplasmanda 23 Elazığ’ı 5-1 gibi farklı skorla yenerek lige süper bir başlangıç yaptıklarını belirten Burak Erdem, “Galibiyetten dolayı teknik kadromuz ve futbolcu kardeşlerimizi tebrik ediyorum. Bu maçta bizlerin yanında olan taraftarlarımıza teşekkür ediyoruz. Takım olarak her şeyimizle Muş maçına odaklandık” dedi.

Ligde kolay maçın olmadığını belirten Erdem, “En önemli maç en yakın maçtır. Öncelikle Muş maçını düşünüyoruz. Bu maçımızı da kazanarak ligde şampiyonluk hedefimize bir adım daha yaklaşmayı arzu ediyoruz. Taraftarlarımızın büyük destekleri ile Muş maçını kazanacağımıza inanıyoruz. Tarsuslu futbolseverlerin de desteğini bekliyoruz. Muş maçı için pazar günü saat 14.00’de istasyon meydanında Tarsus’a otobüsler kalkacak” şeklinde konuştu.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.