ERDEM İLE ELEK’TEN ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR

ERDEM İLE ELEK’TEN ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR
Yayınlama: 14.07.2023
A+
A-

TOROS(Haber Merkezi) – 3.futbol liginde yeni sezonda şampiyonluk hedefleyen halkın takımı Adana 1954 FK’nın Genel Kaptanı Burak Erdem, Sportif Direktör Cafer Elek ile birlikte yeni sezon öncesinde Hasan Adalı Spor Tesislerinde basın toplantısı düzenledi.
Genel Kaptan Burak Erdem, Muharrem Gülergin stadının yenilenmesi için önemli adımlar attıklarını söyledi.
Stadın kriterlere uygun hale gelmesi için MHP İl Başkanı Yusuf Kanlı ile MHP Adana milletvekili Muharrem Varlı’nın büyük destek verdiğine dikkat çeken Erdem, “Başkanımız Menderes Kutlu, geçtiğimiz günlerde MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile stadın yenilenmesi için görüştü. Bahçeli’nin destekleri ile Spor Bakanlığı ile girişimler başladı. 15-20 gün içerisinde ihalesi yapılacak. Muharrem Gülergin Stadı ilk maçlarımıza yetişmeyebilir. Gülergin Stadı yetişene kadar, maçlarımızı Kozan stadında oynayacağız. Maçlarımızda çevre ilçelerdeki yöre halkından destek bekliyoruz” dedi.
Bayrak as kampanyalarına gösterilen ilgiden dolayı çok mutlu olduklarını anlatan Burak Erdem, “Hızlı bir şekilde ilerledi. Şehir sahiplendi. Şehrin her yerinde bayraklarımız var. Demek ki doğru ilerliyoruz. Bayrak as kampanyamıza destek olan herkese çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.
Hasan Adalı Spor Tesislerinin yenilenmesi için destek olan Seyhan Belediyesi ile Adana Büyük Şehir Belediyesine teşekkür eden Genel Kaptan Burak Erdem, şunları söyledi: “Tesisimizde kapasite artırımı devam ediyor. Fitnes salonu ile birlikte yönetim odası yapılıyor. Alt yapı için tesis arıyoruz. Store de planlıyoruz. Ürünlerde son noktaya geldik. Belediyelerimizden alan istiyoruz. Muharrem Gülergin Stadında da ürünlerimiz için bir yer oluşturacağız. Altyapıda yapılandırmaya gittik. Altyapı koordinatörlüğüne
Reşat Yılmaz ile anlaştık. Altyapıda ciddî bir yapılandırma içerisindeyiz. Birçok noktada futbol okulları planlıyoruz. 3-4 yıl içerisinde yetenekli oyuncular üretmek zorundayız. Alt yapımız bizim için gözbebeğimız. ”
Sportif Direktör Cafer Elek de, yeni sezon hazırlık programı hakkında bilgiler verdi.
Elek, “20 Temmuz’da topbaşı yapacağız. 4 Ağustos’a kadar Adana’da çalışacağız. 3 gün iznin ardından 7 Ağustos’ta Pozantı’da bir araya geleceğiz. 14’ine kadar burada kamp çalışmalarıımız sürecek. 16’sında Ankara Kızılcahaman’da bir araya gelerek, 28’ine kadar burada çalışacağız. 4 Hazırlık maçı yapmayı planlıyoruz. 1 Eylül’de Adana’da yeniden star vereceğiz” şeklinde konuştu.
Futbol Federasyonun aldığı kararlar neticesinde 2001 doğumlu oyuncu sıkıntılarının olmadığını dile getiren Elek, “Oyuncu tercih ederken, karakterli oyuncuları tercih ettik. Önemli oyuncuları aldık. Doğru ilerlemeye çalışıyoruz. 3-4 tane daha oyuncu almayı hedefliyoruz. Hocamızın oyun sistemine göre transferler yapıyoruz” ifadesini kullandı.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.