ERDEM EROL, TOROS TV’DE KONUŞTU

ERDEM EROL, TOROS TV’DE KONUŞTU
Yayınlama: 11.08.2023
A+
A-

TOROS(Özel Haber)Sema Başaran –Amatör Süper Lig ekiplerinden İncirlikspor’un tecrübeli teknik adamı Erdem Erol, Toros TV’de ‘Güngör’le Spor Sayfası’ programına katıldı. İncirlikspor’un kendisinin yuvası olduğunu dile getiren Erol, “Önceliğim genç futbolcular. Başarılı olacağız” dedi.

Gazeteci Hamza Güngör’ün sorularını yanıtlayan Erdem Erol, futbolcu olmasında en büyük desteği teknik direktör Cemil Arıkan’dan gördüğünü ifade ederek, “Cemil hocamın bende emeği büyük. Kendisine destek ve katkıları için teşekkür ederim” diye konuştu.

Birçok takımının formasını terlettikten sonra antrenörlüğe başladığını hatırlatan Erdem Erol, “Merhum Osman Birbiçer’in çağrısı ile Yenibeygücü’nde antrenör olarak başladım. Ömer Bozan ve kaleci Lokman Atakol gibi önemli isimleri Türk futboluna kazandırdım. Merhum Osman Birbiçer’i sevgi, saygı ve rahmet ile anıyorum. Mekanı cennet olsun” şeklinde konuştu.

Vedat Karadağ’ın kulüp başkanlığında İncirlikspor’da iyi ve güzel günler geçirdiklerini ve 3.futbol liginden direktör döndüklerini ifade eden Antrenör Erdem Erol, “Vedat Karadağ’ın bende ayrı bir yeri var. Bir tane erkek evladım var, onun da kirvesidir” dedi.

Feke’de iyi şeyler yaptığını söyleyen Erol, “Feke Belediye Başkanı Ahmet Sel bana her zaman sahip çıktı. Feke’de nizami saha olmadığı için maçlarımızı Kozan, İmamoğlu ve Adana’da oynadık. Bu yıl futbol yaz okulu açtık. Çalışmalar dur-durak bilmeden sürüyor” diye konuştu.

Erdem Erol, “İncirlikspor benim yuvam. Ne zaman çağrılırsa çağrılım koşar giderim. Yeni sezonda büyük işler başaracağız. İncirlikspor’un her şeyi olan Cumali Irmak göreve davet etti, bende kabul ettim. Yöredeki gençlere sahip çıkacağız. 4-5 transfer yaparak, lige renk katacağız. İncirlikspor’un daha iyi yerlere gelmesi adına elimden geleni yapacağım” şeklinde konuştu.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.